reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
witam sie tutaj u was po dluzszej nieobecnosci :-)
wy to jak zawsze tyle naskrobiecie ze nadazyc za wami nie mozna
Aniu jeszcze raz gratulacje córci
No ja tez chcialabym trójkę bo sama mam tylko brata i wiem jak to jest jak sie gdzies zabral to ja siedzialam wiecznie sama a tak to zawsze jak to sie mowi jest jeszcze to drugie ale jak to bedzie to czas pokaze i tak jak Kasia pisze ze przydalo by sie wygrac w totka to czlowiek by sie nie martwil czy bedzie w stanie dziecku zapewnic w miare mozliwosci w szystko to co niezbedne bo jak bedzie kiepsko finansowo to na trojke dzieci stac nas nie bedzie :-( zreszta wiecie jakie czasy sa nie ma lekko

Ania 6 wow:)
Ja chciałam na początku trójkę, po Wikusiu chciałam tylko Wikusia ale potem jakoś tak, że może jeszcze jedno. A nalegał i jest a teraz A nalega na trzecie i koniecznie ma być dziewczynka. A znając moje szczęście to będą bliźniaki i chłopaki:p Więc na razie sobie daruję:p

reklama
Do góry