reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
oj niecierpliwe moje kochane :)))
wszystko z dzidzią w porządku :) ,wszystko co potrzebne ma i działa :) hehehe , no i prawdopodobnie Kuba będzie miał siostrę :))) , mam zamiar potwierdzić tą info za miesiąc jak już przyjedziemy do PL
arwen co do szczepień to u mnie pneumo są w kalendarzu więc Kuba zaszczepiony , teraz muszę tylko lekarza zapytać o szczepienie na kleszcze bo to bym chciała dodatkowo

Co ja bym bez was zrobiła Wogóle nie myślałam o szczepionce na kleszcze...
Basia dziękuje za propozycje być może skorzystam Tak ostatnio rozmawiałam z moim i doszłam do wniosku że jak pójde pracować to jedynie z Tobą zostawie małego No ale najpierw muszę znaleźć prace :D

Ania Sm super ciesze sie bardzo ze z dzidzią wszystko ok. fajnie jak by sie okazało, żeby była dziewczynka.

My dzis testowalism, majteczki, ale jak narazie klapa. Ale jeszcze przed nami całe lato więc może sie uda.
mam jeszcze pytanie kiedy probowałyscie oduczyc małego od cumla, bo moj jest od niego uzalezniony i nawet w dzień trzyma go w buzi.

Arwen ja swojego nie odzwyczajałam od smoka, choć nie chodził z nim non stop tak jak Twój raczej do spania go tylko miał. A po pewnym czasie sam go wywalił miał jakoś 2,5 roku jak stwierdził, że jest za duży na smoka. Za to ja na przekór moim rodzicom, którzy mi chowali smoczki miałam smoka jeszcze w pierwszej klasie podstawówki i kitrałam go w szafce:p

anrysa, ania on w dzien chodzi z smokiem za to w nocy go wypluwa i cala noc spi bez smoczka, staram sie mu chowac ale jal go spaczy to nie chce oddac.

Dzis troche sie kapalismy ale burza pszyszla i niedało sie kapac juz.

Mam pytanie co do bucikow, mam z nimi straszny problem nie moge sie polapac w numeracji bo on ma nozke 14,5 cm jaka w takim razie ma miec wkladka u butow. mam w domu buty od22 -24 i wszystkie pary sprawiaja wrazenie dobrych. chcialam mu kupic teraz adidaski orginalne na allegro ale kurcze nie wiem jakie bo tam nawer nr 24 ma mniejsza wkladke. co ontym myslicie
Jak kupic dobre buty?

arwen nie wiem jak dziewczyny robią ale ja kupuję buty młodemu max większe o 1cm ,zresztą czytałam kiedyś taki artykuł w gazecie że but dziecka nie powinien być większy od stopy o kilka mm

tonka pewnie że wypijemy jakiś soczek :))

reklama
arwen nie wiem jak dziewczyny robią ale ja kupuję buty młodemu max większe o 1cm ,zresztą czytałam kiedyś taki artykuł w gazecie że but dziecka nie powinien być większy od stopy o kilka mm

zgadzam się z opinią ani ja też tak robiłam przy starszej z małej jeszcze bucików nie kupuje bo i po co w lecie na takie ciepełko :-)

eee tam nie umie cytować :D jak sie to robi laski??

Do góry