reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Kasia mnie też głowa boli a rzadko mi się to zdarza więc tym bardziej te osoby co często mają taką przyadłość. Pewnie przez pogodę bo tak jak Momo pisała troszkę nam się ochłodziło:) Co do dnia ojca to ja nawet nie wiem kiedy jest heh i nigdy jako tako prezentów sobie nie robiliśmy z tej okazji w sumie z okzji dnia matki też dopiero jak Wiki poszedł do przedszkola to dostałam pierwszą laurkę więc nie mam zielonego pojęcia co to mogłoby być:/

Momo no to Zosieńka rzeczywiście pierwsza z ząbkami bo mojemu się nie przebiły jeszcze, tym bardziej gratuluję i napiszę jeszcz, że dzielna z nije dziewczynka bo ładnie to przeszła. Co do gryzienia nawet nie strasz:p

Ania u nas też chmury wiszą i czekają kiedy by tu popadać.

reklama
anrysa tylko że u mnie wiesz ciągle chmury ,deszcz i wiatr a słońca to jak na lekarstwo :(
młody śpi a jak wstanie to lecimy na szybkie zakupy (może uda nam się że nie będzie padać) i po pizze bo dzisiaj strajkuje i nie gotuje obiadu :))

Kurcze Ania to depresyjnie troszkę:/ Ja mimo wszystko lubię słoneczko więc ciężko by mi było wytrzymać no ale z drugiej stony te nerwy w PL z kasą też za dobrze na psychikę nie wpływają.:) Ty tam masz być teraz ciągle uśmiechnięta:)

no dzisiaj ubrałam młodemu kalosze i kurtkę przeciwdeszczową i poskakał trochę po kałużach :) ,muszę mu jednak jeszcze spodnie do kompletu sprawić bo w końcu sobie usiadł w kałuży i wtedy nie było już tak fajnie i wesoło , dobrze że blisko domu byliśmy
pierwsze lato po moim przyjeździe było świetne bo ani za zimno ani za gorąco :) , w tamtym roku było już trochę gorzej ale i tak więcej słońca niż teraz , mam jeszcze nadzieje że w końcu się wypogodzi :)

AniaSm hehe Kuba chyba zadowolony z takiego spacerku :-)
Pocieszę Cie że u nas też dzis pada :baffled:
I 15 stopni mamy a jeszcze parę dni było prawie 30:-).
Mam cichą nadzieję że sie po południu rozpogodzi.
Bo co tu robić w domku:eek:.

Witam was
Dlugo mnie ty nie bylo ale jakosc nie mam czasu

Po krotce opowiem c u mnie
Nadal sama, ale juz niedlugo mąż już nie chce narazie pracowac za granica, moze na przyszly rok wyjedziemy razem.

Mały rośnie jak na drożdzach, z zebami sie rozkrecil ale i i tak nie ma wszystkich narazie 12. A poza tym strasznie mi choruje cał czas na antybiotykach. przewaznie tchawica albo oskrzela, musialam zakupic nebulizator bo mi sie w nocy dusil. poderzenie ma alergii, ale jest za mały jeszcze na testy.

Co jeszcze miał nożki rehabilotowane bo mial podejrzenie szpotowatosci ,ale okazało sie ze to z wiekiem ustapi, wiec sie pocieszylam,ale musi miec specjalne buciki ortopedyczne po domu. a po polu ogólnie wysokie.
Ogólnie wysoki z niego chłop prawie 90 cm i waga 12,5 ide w poniedzialek na szczepienie wkoncu bo juz mnie straszyli sanepidem ze niby unikam szczepien

Rozpisalam sie troche pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn zarówno "starych" jak i nowych

AniaSm gratuluje jak samopoczucie, zazdroszcze Ci tez bym juz chciała byc znowu w ciazy ale nie zanosi sie wogole.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny znów pogoda nas ładnie zaskoczyła wieć pewnie spacerki bedą

witaj arwen choć ja cie z forum nie pamiętam nie znam ale rozumię że mieszkasz w tarnowie skoro na tym wątku piszesz, dużo zdrowia dla małego - bedzie dobrze no i pisz częściej w gronie raźniej :)

reklama
:D Ania ty sie nie mozesz doczekać a my razem z Tobą i to bardzo bardzo się nie możemy doczekać - miałam już kiedyś Cię pytać ty znasz norweski bo dla mnie to ten język jest nie do pojęcia ;)

Do góry