reklama
tonka
Fanka BB :)
Hm... coś o sobie Zawsze mi to przychodzi z trudem Wolę odpowiadać na pytania niż coś sama tworzyć Mam dzieciaczka narazie jednego Mały ma dwa tygodnie tak więc jestem swieżo upieczoną (przerażoną swoją nową rolą, nadwrażliwą i nadopiekuńczą) mamą Męża też posiadam i w tej roli chyba sprawdzam się lepiej (bo mąż to już troche starsze dziecko)
AniaSm
tonka ja też byłam przerażona jak się przyszło małym zająć w domu samemu , bez pomocy położnych ,ale powoli dojdziesz do wszystkiego ,
Igorekk działeczka powiadasz hmm fajna sprawa ale nie dla mnie , mi wystarczy trawa , byle w ziemi nie dłubać ;-)
ale mamy piękną pogode , jutro idziemy z Kubusiem do parku na spacerek bo ma być tak jak dzisiaj
Igorekk działeczka powiadasz hmm fajna sprawa ale nie dla mnie , mi wystarczy trawa , byle w ziemi nie dłubać ;-)
ale mamy piękną pogode , jutro idziemy z Kubusiem do parku na spacerek bo ma być tak jak dzisiaj
Witam mamusie w piękny poranek :-)
tonka- początki są niestety trudne ,pamiętam swój ,i tak jak u Ciebie było ciężko i wtedy bardzo mi pomógł właśnie mój mąż :-). Będzie dobrze :-).
AniaSm- he he to fakt działka jest super :-)ale to działka mojej mamy ,wiec ja oczywiście jej pomagam ale nie bardzo sie znam na pieleniu grządek,więc po prostu sie bawię z synkiem :-) i czasem mnie te jego zabawy wykańczają
Własnie dzis po tych zabawach Igi ma chrypke i w sumie nie bardzo wiem co mu dać na ta chrypke ,narazie psikam haco septem.
W sumie to ja nie wiem jeszcze co bedziemy robić do parku nie bardzo mi się chce bo Igi za bardzo tam szaleje a mi nie chce sie za nim latac ,nie mniej jednak coś muszę wymyślić:-) .
tonka- początki są niestety trudne ,pamiętam swój ,i tak jak u Ciebie było ciężko i wtedy bardzo mi pomógł właśnie mój mąż :-). Będzie dobrze :-).
AniaSm- he he to fakt działka jest super :-)ale to działka mojej mamy ,wiec ja oczywiście jej pomagam ale nie bardzo sie znam na pieleniu grządek,więc po prostu sie bawię z synkiem :-) i czasem mnie te jego zabawy wykańczają
Własnie dzis po tych zabawach Igi ma chrypke i w sumie nie bardzo wiem co mu dać na ta chrypke ,narazie psikam haco septem.
W sumie to ja nie wiem jeszcze co bedziemy robić do parku nie bardzo mi się chce bo Igi za bardzo tam szaleje a mi nie chce sie za nim latac ,nie mniej jednak coś muszę wymyślić:-) .
AniaSm
Kuba miał 2 tygodnie jak poszliśmy na pierwszy spacer i to w mroźny dzień bo było coś ok -3 , no ale każdy wychowuje po swojemu ;-)Pogoda piękna i też bym chciała na spacer z małym, ale póki co jestem na etapie wietrzenia Dziś pierwszy dzień na polku, zobaczymy jak mały to zniesie.
póki co nie muszę biegać za moim skarbem :-) a w parku umówiłam się z koleżanką bo niedługo wyjeżdżam więc muszę trochę nadrobić w spotkaniach towarzyskich ;-)AniaSm- he he to fakt działka jest super :-)ale to działka mojej mamy ,wiec ja oczywiście jej pomagam ale nie bardzo sie znam na pieleniu grządek,więc po prostu sie bawię z synkiem :-) i czasem mnie te jego zabawy wykańczają
miłego dnia
tonka
No więc spacer zaliczony (mimo protestów teściowej pt. "przecież tak strasznie wieje") Mało tego mały, oprócz spaceru, leżał w wózku na polu prawie godzinę, ale o tym teściowej nie powiemy. W każdym razie i ja i on zadowoleni a to chyba najważniejsze.
Igorekkk staram się wytłumaczyć sobie że początki są zawsze trudne, ale nie zawsze mi się to udaje Poza tym mam nadzieje że nikt nie widzi jak do siebie mówię...
AniuSm to kiedy dołączasz do reszty rodzinki ?? Ciocia Ewa pewnie się już stęskniła za bratankiem
Igorekkk staram się wytłumaczyć sobie że początki są zawsze trudne, ale nie zawsze mi się to udaje Poza tym mam nadzieje że nikt nie widzi jak do siebie mówię...
AniuSm to kiedy dołączasz do reszty rodzinki ?? Ciocia Ewa pewnie się już stęskniła za bratankiem
AniaSm
to Ty jesteś mamą i najlepiej wiesz co jest dobre dla Twojego maleństwa i tego się trzymaj ;-) a ciocia póki co nadrabia z bratanicą więc nie ma czasu tęsknić ;-) , jeszcze tylko tydzień i będziemy w komplecieNo więc spacer zaliczony (mimo protestów teściowej pt. "przecież tak strasznie wieje") Mało tego mały, oprócz spaceru, leżał w wózku na polu prawie godzinę, ale o tym teściowej nie powiemy. W każdym razie i ja i on zadowoleni a to chyba najważniejsze.
reklama
Cześć:-)
Tonka-to fajnie że spacer się udał :-)i dzieciaczek zadowolony :-).I tak jak pisze AniaSm to Ty jesteś mamą i Ty podejmujesz decyzje czy idziesz na spacer czy nie:-).Napewno jest ciężko ,i dobrze Cie rozumie ,myślę że każda z nas miała takie kryzysy :-(.Głowa do góry pogoda super :-)wyjdz na dwór porozmawiaj ze znajomymi ,bedzie dobrze :-) A rozmowa z samą też jest ok.:-) sobą tez jest
AniaSm-pytałam kiedyś czy masz już kreacje na komunię ???
A u nas spoko :-)Igi w przedszkolu był ,teraz obiadek i pewnie pójdziemy na spacerek.:-)Pograć w piłke. :-)
Tonka-to fajnie że spacer się udał :-)i dzieciaczek zadowolony :-).I tak jak pisze AniaSm to Ty jesteś mamą i Ty podejmujesz decyzje czy idziesz na spacer czy nie:-).Napewno jest ciężko ,i dobrze Cie rozumie ,myślę że każda z nas miała takie kryzysy :-(.Głowa do góry pogoda super :-)wyjdz na dwór porozmawiaj ze znajomymi ,bedzie dobrze :-) A rozmowa z samą też jest ok.:-) sobą tez jest
AniaSm-pytałam kiedyś czy masz już kreacje na komunię ???
A u nas spoko :-)Igi w przedszkolu był ,teraz obiadek i pewnie pójdziemy na spacerek.:-)Pograć w piłke. :-)