ania.chlopcy
Fanka BB :)
a-nimka Jak jesteśmy takie okropne to dlaczego tak za nami tęsknisz i tu jesteś?
przyszła80 Sama zaczęłaś przepychanki słowne.
przyszła80 Sama zaczęłaś przepychanki słowne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie dlaczego????Ale dlaczego?? Nie potrafię zrozumieć takich ludzi?
na kompocik powiadasz ??Mini - to zapraszam na kompocik
Anita bardzo chętnie w końcu nasze dzieciaczki to rówieśnicy . Niech no Borys w końcu pozna kumpla Oskaramini55 może bedzie nam dane spotkac sie np. w parku no oczywiście jesli ktoś się dołączy to z miłą chęcią poznam w realu;-)
Agunia pewnie że tak :-) jak tylko będzie okazjaMini mam nadzieję że na następne też przybędziesz;-);-);-)
Karolcia no widzisz nie było tak źle Fajne są takie spotkania rodzinne Zawsze coś się dzieje .Dziewczynki dziękuję, Matuś już oki. Nasza rodzinna impreza nie była taka zła. Średnia wieku wyszła trochę niższa bo przyszła kuzynka Dawida i bardzo "dowcipny" wujek i jakoś było. Miniuś usnął nam ok 20. a Matuś dopiero przed chwilą wrócił zmęczony bo siedzi i bajkę spokojnie ogląda.
Mini ja też mam nadzieję że któregoś dnia się spotkamy. Anita Ciebie to również dotyczy ;-)
No właśnie JESTEŚMY RAZEM, SOLIDARNIE i powinno ci to dać do myślenia!co więcej nie ze wszystkimi miałam zgrzyt a wszystkie razem solidarnie