reklama
hejka
Ania udanego wyjazdu
Karolcia dałas go do basenu przy goraczce?mi zawsze lekarze po spadnieciu goraczki kaza odczekac dzien i dopiero wychodzic a o kapieli nie wspomne mam nadzieje ze Matusiowi nic nie bedzie zdrówka
Skoro jestesmy przy goraczkach to Kondzik tez ma i dzis idziemy do lekarza:-(
Agawa i jak ruszyłas sie
Ania udanego wyjazdu
Karolcia dałas go do basenu przy goraczce?mi zawsze lekarze po spadnieciu goraczki kaza odczekac dzien i dopiero wychodzic a o kapieli nie wspomne mam nadzieje ze Matusiowi nic nie bedzie zdrówka
Skoro jestesmy przy goraczkach to Kondzik tez ma i dzis idziemy do lekarza:-(
Agawa i jak ruszyłas sie
Dzień Dobry :-)
Widze ze u wszystkich weekendzik udany :-);-)
U nas tez ;-) cała sobote i niedziele pluskalismy sie na Dwudniakach , super było . A mój mały pływak juz nawet bez motylków próbuje pływac :-)
Karolcia zdrówka dla matusia , ja bym raczej nie ryzykowała kapieli przy gorączce
Ania udanego wypoczynku :-)
Widze ze u wszystkich weekendzik udany :-);-)
U nas tez ;-) cała sobote i niedziele pluskalismy sie na Dwudniakach , super było . A mój mały pływak juz nawet bez motylków próbuje pływac :-)
Karolcia zdrówka dla matusia , ja bym raczej nie ryzykowała kapieli przy gorączce
Ania udanego wypoczynku :-)
Jeśli chodzi o kąpiel przy gorączce to mój miał trzydniówkę i gorączkę ponad 39' to Agasiowa kazała go normalnie kąpać tylko w chłodniejszej wodzie i nawet po takiej kąpieli trochę mu spadała. Ja raczej przy gorączce nie wypuszczałabym dziecka na słońce.
reklama
Beti801
Fanka BB :)
witam :-)
A co to za gorączki ?? :-( Oby to nic poważnego
Ja przy gorączce też nie wychodzę, ale jak nie jest wysoka bardzo to kąpię normalnie.
Beatta niezły jest Oski :-) Ja nie umiem pływać - ale wstyd!
Agawa ja nie oglądam horrorów, bo się boję, że zejdę na zawał potem
A co to za gorączki ?? :-( Oby to nic poważnego
Ja przy gorączce też nie wychodzę, ale jak nie jest wysoka bardzo to kąpię normalnie.
Beatta niezły jest Oski :-) Ja nie umiem pływać - ale wstyd!
Agawa ja nie oglądam horrorów, bo się boję, że zejdę na zawał potem