reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Mini jednak nie jest dobrze bo mimo że na czole nie czuć to gorączka wciąż jest
Mini jednak nie jest dobrze bo mimo że na czole nie czuć to gorączka wciąż jest
karolcia może jakaś wirusówka, jeśli pije dość, to nie martw się, a najwyżej jutro na kontrolę do lekarza;-)
Agawa25
Fanka BB :)
hej dziewczynki
witam się niedzielnie :-) ja też mam grille za sobą więc się z wami solidaryzuję teściowie wyjechali i normalnie chyba się do domku przeniosę ;-)
Anitka super ogródeczek i basen fajny macie przejeżdżałam wczoraj bo babcie mam koło ciebie ;-)
na razie zmykam fajnie że spotkanie udane
witam się niedzielnie :-) ja też mam grille za sobą więc się z wami solidaryzuję teściowie wyjechali i normalnie chyba się do domku przeniosę ;-)
Anitka super ogródeczek i basen fajny macie przejeżdżałam wczoraj bo babcie mam koło ciebie ;-)
na razie zmykam fajnie że spotkanie udane
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Nikia pije bardzo dużo tylko jeść za bardzo nie chce. Temperatura mu skacze i max miał dzisiaj 38,5 ale objawów dodatkowych nie ma dlatego dzisiaj pozwoliłam mu trochę popływać w basenie ale daliśmy ciepłą wodę.
Jutro pewnie przejdę się do lekarza bo obudził się prze chwilą cały mokry z płaczem. Już ponad 20 min go uspokajamy ale Dawid wkroczył mnie i mamę wywalił i Matuś jest cicho. Mam nadzieję że już usnął na dobre
Jutro pewnie przejdę się do lekarza bo obudził się prze chwilą cały mokry z płaczem. Już ponad 20 min go uspokajamy ale Dawid wkroczył mnie i mamę wywalił i Matuś jest cicho. Mam nadzieję że już usnął na dobre
ania.chlopcy
Fanka BB :)
PaPa - zobaczymy się (a raczej poczytamy ;-) ) za dwa tygodnie. Trzymajcie się i nie dajcie. ;-)
reklama