reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Ja nie mam na celu udowodnić komuś że Tarnów jest zły ani nic takiego. Chyba trochę przewrażliwiona się zrobiłaś.

A że komarów praktycznie nie było ... przykro mi że tutaj była taka plaga a tam było oki. Tyle że nie widzę w tym nic złego żeby to napisać.

Jeśli moja obecność tutaj przeszkadza Ci to po prostu napisz i ja zrezygnuję z pisania z Wami. Będzie mi żal/przykro ale nie mam zamiaru nikomu się narzucać.

Ostatnia edycja:
reklama
hej wróciliśmy było super pogoda nam dopisała rewelacyjnie kapalismy sie w rzece, jeziorze i podziwialismy widoki moze za rok da sie pochodzic po górach;-)
Karolcia ja uwazam ze ty jestes za bardzo nastawiona krytycznie do swoich teściów .Twoi rodzice sa zawsze naj a o nich nigdy nie anpiszesz dobrego słowa a nieraz ci zostawali z Matusiem i to sie nie liczy???? ja uwazam ze to jest duza pomoc.Przeciez oni nie maja obowiazku nimi sie zajmowac to jest tylko dobra wola . Kazdy z nas jest innym człowiekiem i inne wartoście wyznaje. Zreszta pewnie i tak od razu na mnie naskoczysz ;-)ze ich bbronie. Przeczytałam juz mnóstwo twoich postów i do takich wniosków dochodze:tak:
cały czas powtarzasz i podkreslasz ze Przemyśl to takie super miasto i wogóle naj ono jest a guzik prawda:crazy: ja sie czuje bardzo dotknieta takim porównywaniem i ocenianiem ze tarnów jest taki i owaki a w przemyslu nie ma komarów ( poprostu beka:-D) to juz przegiecie dla mnie:baffled::crazy::nerd: . Ja czuje sie barrdzo urazona taka twoja postawa, jak ty na forum nonstop podkreslasz ze T jest beznadziejny to domyslam sie ze u tesciów robisz to samo wiec mzoe tutaj lezy pies pogrzebany:confused:
koncze ten temat bo jeszcze napisze o jedno słowo za duzo:baffled::baffled::baffled::baffled:

Mam podobne odczucia i zdanie na ten temat:-:tak:) chiłam napisać to już chwile temu ,ale wiem że burze to rozpęta na forum:-p
Z tego co czytam od jakiegoś czasu, to mieszkasz w Bo.....ch,może przeszkadza Ci mętalność ludzi z małych miejscowości,wsi? Powiem Ci Karola,że moi rodzice są ze wsi od 12 lat mieszkają w mieście,oboje sa lekarzami i nie sa jacyś gorsi.Ja mam piekny dom po nich za Tarnowem i jestem ze wsi , wcale nie jestem zacofana itp .Tak samo ludzie z Tarnowa ,też mamy dobrych lekarz,wykształconych ludzi ,uczelnie wyższe,basen,lodowisko itd:-p ,a i komary:-p

No cyhyba już przesadzacie. Ja nigdy nie napisałam że ludzie ze wsi sa gorsi. Szczegolnie ze moi tesciowie przez 2/3 swojego zycia mieszkali w miescie i dopiero od 3 lat mieszkaja w B.

Bo pisałaś że są zacofani wiec wywnioskowałam sobi,że z racji mieszkana w małej wsi,a nie duzym mieście.
Nie ważne,dlaczego mieszkasz z nimi w takim razie jak oni sa tacy straszni i zawistni?Ja bym nie wytrzymała w takiej atmosferze,wszytko co robia to jest żle,szkoda nerwów,po co się męczyć? Pamietaj że Ty jesteś tylko ich synowa i zawsze tak bedzie wiec nie oczekuj,że będą skakać koło Ciebie.Wg mnie oni dobrze wiedza co Ty o nich myślisz ,o ich zachowaniu i może stad ich zachowanie i traktowanie Ciebie?? Pamiętaj wina zawsze jest po obu stronach :tak: Ale nie ma sie o co denerwować ;-)

To zle wywnioskowalas.
Mieszkam bo na razie inaczej sie nie da. Oni sobie sami zapracowali na taką opinię m.in. swoimi oszczerstwami kłamstwami. Stosunek moich teściów z ich dziećmi jest taki sam jak ze mną więc nie ma to znaczenia że jestem synową.

Teraz proszę o zakończenie już tego tematu. Ja też go skończę i nie będę więcej nic o nich pisała.

No chyba że zdecydujecie że nie chcecie mnie już na forum to wtedy zrezygnuję z pisania.

reklama
... ale to lato dupne :-(

Ech dziewczyny .... wiecie co , wydaję mi się ze się co nieco czepiacie :baffled: . Bardzo to było niefajne :-(
Anita ma racje nie nam oceniać , a tym bardziej tylko po jej wypowiedziach,często na podstawie błędnie wysuniętych wniosków .

Ostatnia edycja:
Do góry