reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Anita a zasypia Ci sam ?? Mój czasami też się jeszcze wybudza , ale już naprawdę nie mam co narzekać bo jest niebo lepiej .
Nam już przebił się ósmy ząb , może on go jeszcze drażni i dlatego czasami popłakuje .:-(

To impreza niezła :tak: z tortem nie pomogę , bo ja Boryskowy robiłam ,ale wiem że koleżanka zamawiała gdzieś tort w kształcie autka ...

reklama
Hej dziewczynki!!!!

Agawa napisała że sie uczy....i że ma komp w naprawie:tak::tak::tak:
Anitka i jak tam grilik??? udany???
Mini frytki...zazdroszcze bo ja takich pysznosci nie jem:baffled::baffled::baffled:
Dziewczynki sloneczko wychodzi cos..jupi:laugh2::laugh2::laugh2:

nic sie nie martw Anitka....

Moje pierwsze dziecko długo długo nie zasypiało samo do ok.2,5-3 lat:confused2::confused2:usypiałam w wózku bo inaczej sie niedało:eek::eek::eek:
zas drugie od skonczenia 12miesiecy samo zasypiało w łózeczku :laugh2:za to do 2,5 lat budziło sie bardzo czesto w nocy z płaczem....i wstawało o 6,00:baffled::baffled::baffled:za to chodziło spac przed 20.00 co miało ogromny plus:laugh2:

hejka od wczoraj nie miałam kompa mąż mi format robił i dopiero dzisiaj skończył :-):-)
Anitka mój Adrian bardzo długo się wybudzał w nocy i musiałam go dosypiać nawet teraz mu się to zdarza także to chyba normalne a upały też mogą robić swoje może nawet jakaś mucha albo robal go wybudzać?? :baffled:
Madzia fajnie że wyjazd udany :laugh2:
Ale grillujecie dziewczyny smaka mi narobiłyście że hej na takie jedzonko :tak:
A u nas wczoraj były przyspieszone urodziny Adika :-) Adik od rana męczył babcię o tort (planowaliśmy mu dzisiaj zrobić) także biedna babcia na szybko wymyśliła tort w pół godziny :happy: (fotki potem wkleję) ;-)

witam

Widzę że burze nie tylko w atmosferze :szok:.

Właśnie wróciliśmy ze wsi.Byliśmy u szwagierki od czwartku.Odwiedziła mnie przyjaciółka ze swoimi dziewczynkami.Emilka miała towarzystwo do zabawy.Szwagierka wyjechała do Holandii i cały dom był do naszej dyspozycji.Było cudnie.Dziewczyny chlapały się w basenie,skakały na trampolinie do tego huśtawki, piasek - prawdziwa agroturystyka :-)Wieczorem grillik.Żyć nie umierać.Dzis już szwagierka wraca i trzeba było zmykać do domku.

Witam :-)
Wakacje udały nam się super !!! Pogoda dopisała - tylko 3 dni były byle jakie - a tak to cudnie - słońce i ciepełko :-) No i nie było komarów ;-)
Pochodziliśmy troszkę po górkach - Karola dawała rade 4 godzinnym marszom :tak::-) Więc za rok Tatry do zdobycia ;-)

Cieszę się że reszta urlopowiczów też zadowolona :tak:

Agawa gratulacje i najlepsze życzenia dla Kuby :-):-):-)

Sto lat dla Ań :-)

Hejka!!!!

Kasiu no to super:tak::tak::tak::tak:kurcze fajnie że wypoczeliście...gratki dla Karoli:laugh2::laugh2::laugh2:a w Muszynce na tym przejściu byłas może???

My tylko wczoraj lody i spacerek:eek::eek::eek::eek:

czekam na zdjęia teraz:happy::happy::happy: nam sie może choc na weekend uda wyskoczyć w sierpniu:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry