reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarczyca a ciąża

Witajcie ja też przyjmuję lek do 11 na czczo i popijam wodą mineralną nie wiedziałam nawet ,że lepiej przegotowaną teraz już będę wiedziała.
Flori- gratuluję serdecznie szczęśliwego zajścia w ciążę i to w pierwszym cyklu :tak:

jak Wam mija poniedziałek bo mi leniwie pospałam sobie do 10 i zaraz biorę się za obiadek :)

reklama
Ja biorę je zawsze o stałej porze bo tak mi wygodniej i taki już nawyk w sobie wyrobiłam. Wstaję rano o 6.00 i zabierając przygotowane kanapki do pracy łykam tablekę :)
a w niedzielę? :-p

nie wiedziałam w sumie, że mogę wypić i iść spać, chyba będę tak robić jak wstaję na siku o 7-8 a potem wracam do spania do 11-12 czasem...uroki ciąży ;)

Flori- gratuluję serdecznie szczęśliwego zajścia w ciążę i to w pierwszym cyklu

dzięki :D zasługa męża hahaha

ja już ugotowałam zupkę pomidorową na rosołku i teraz się nudzę przeokropnie mam spotkanie z mamą o 15 dopiero.Idziemy kupić mięso na święta .
A za miesiąc wizyta u endokrynologa , jutro natomiast u psychiatry ciekawe ile za leki mi policzą bo miałam mały problem z ubezpieczeniem to znaczy podobno go nie miałam ,ale mam bo byłam w Zusie i jest ok więc nie wiem w czym problem , może w tym ,że przychodnia dane moje pomyliła :angry:

dzieki dziewczyny poniewaz jak mam na 6 do pracy to wstaje o 4:40 aby wzias tabletke bo przed praca jem sniadanie ale tylko 4 dni tak wstaje i sie zastanawiam czy aby jak mam 4 dni wolnego to tez musze wstawac o tej porze moj sie wkurza bo go budzi moj budzik jak mam na druga zmiane ... ehhhh

reklama
Dawkę dobową należy przyjmować jednorazowo rano, na czczo, co najmniej ½ godziny przed śniadaniem, z niewielką ilością płynu.

hihi no więc sam wyraz rano to raczej godziny poranne do góra 8-9 - natomiast 11 to już prawie południe :D a 13 to już wogóle nie rano hehe :p

popijam wodą mineralną nie wiedziałam nawet ,że lepiej przegotowaną teraz już będę wiedziała.

hihi oczywiście kranówą :p bo nie sprecyzowałam, o wodzie min. mi endo mówiła z tego co sobie przypominam.

Do góry