reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tanie pieluchy?

No właśnie u nas po różnych testach postawiliśmy ostatnio na Huggies. Jakość naprawdę świetna, nic się "nie wylewa";) nic się nie przesuwa, dziecku jest wygodnie i nie krępuje jego ruchów. Teraz jest na nie fajna cena w Carrefourze, ja zrobiłam zapas. Używa ich też któraś z Was?

reklama
Ja też zrobiłam bo naprawdę się opłacało, a pieluchy idą jak woda. Promocja do końca tygodnia, u mnie wszystkie rozmiary były dostępne.

Dzięki, już byłam dzisiaj i jeszcze faktycznie są, kupiłam kilka paczek, na trochę będzie. Niedziela jest handlowa, więc promocja z tego, co widziałam, do niedzieli trwa.

U nas też tylko biedronkowe, inne jakoś nigdy rozmiarami nie pasują i są za szerokie :D też polecam blix no i na fb są też grupy gdzie babeczki dodają posty z zauważonymi promocjami :)

W empiku ,tanie z pampersa i na allegro ,ale biedronkowe dada tez dają radę

Moim zdaniem Dada są najlepsze. Mieliśmy chyba wszystkie dostępne w marketach pieluszki i te z Dady są najgrubsze, co sprawia, że nie trzeba się bać o to, że przeciekną.

reklama
My jedziemy na Babydream z Rossmanna. Jak się ma kartę w Rossmanie to ma się z czasem zniżki na wszystkie artykuły dzieciowe - Klub Rossnę

Do góry