reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tanie ale wielofunkcyjny czy warto??

Dziewczyny, a co sądzidzicie o wózkach Teutonia? Kolezanka mnie namawia na wózek na trzech kołach i sama nie wiem... Widziałam w internecie i wózeczki wyglądają ładnie (ale ich ceny już mniej...).

No ja jestem zakochana w Teutonie Cosmo. Generalnie byłam bardzo nastawiona na Mutsy, moje dwie przyjaciółki właśnie mają i są zachwycone, pojechałam ostatnio sobie je obejrzeć i przeraził mnie rozmiar kół i generlanie cały ten wózek jest jakiś taki mało zgrabny.
Wtedy w oko wpadło mi Cosmo i nie wyobrażam sobie innego. Jest cudny taki mały, zwrotny, super zgrabny, bardzo bardzo mi się podoba, prowadzi się świetnie no i do tego cały ten pomysł Fashion gdzie można sobie kolorystykę całą ustawić. Super.

Jeżeli chodzi o 3 kołowe, to widzę po znajomych że jeżeli ktoś miał przy 1 dziecku przy drugim kupuje 4 kołowy, oczywiście to zależy id tego w jakim miejscu się mieszka, ja np mam wokół siebie same kocie łby i widzę jak te 3kołowe wózki fatalnie się prowadzą.

reklama
To ja też polecam X-landera xa mam takowego i nie narzekam jak na razie... lekko się prowadzi... a mam taki model dokładnie X-lander Xa Volcano kolekcja 2010

Mi się też podoba x-lander ten fioletowy, ale ogólnie to jestem fanką klasyków. Widzę że kilka dziewczyn też jest w temacie navingtonów, więc się cieszę bo to chyba u nas nowe wózki i trochę ciężko opinie było znaleźć. Ale ja też dołączam się do grona szczęśliwych posiadaczy i mam nadzieje za 2 miesiące szczęśliwych użytkowników.

Dziewczyny, a czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat X-landera XQ? Wygląda świetnie, ale zastanawiam się, jak się sprawdza kubełkowa spacerówka. Czy to jest wygodne? Mam jakoś wątpliwości.

kahaka z siedzeniem kubelkowym w wozku jest jeden podstawowy problem w niektorych modelach dziecko nie moze spac calkiem na plasko, bo sie siedzisko nie rozklada ale jak dziecko nie spi w wozku to sa calkiem fajne, ale jednak wydaje mi sie ze za siedzeniem kubelkowym przemawia glownie moda a nie praktyka

a xlander xq to dela mnie najlepsze co moze byc

Ostatnia edycja:
Ja widziałam kubełkowe w bertoni i powiem że zwłaszcza dla małego dziecka nie jest to zbyt wygodne. Ale kubełkowe, kubełkowemu nie równe. Najlepiej było by to jednak zobaczyć na żywo. Z tego co pisza na fejsie x-lander ma w przyszłym roku wypuścić nowe modele, a jednym, już morozowska jeździ, chyba x-a ma normalne siedzenie i x-go. X-Q z kolei najbardziej mi się wizualnie podoba!

Ja zastanawiam się nad wózkami JEDO 3w1 FYN 4ds lub 3w1 Bartatina Alu, tak mi się wydaje że któryś z tych wybiorę, a może ktoś jest już w posiadaniu tych wózków i mógłby napisać coś więcej o tych modelach???

reklama
Do góry