reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tanie ale wielofunkcyjny czy warto??

A baby smile Twister ? Kurcze szybko podnóżek nam się popsuł.Przy wkładaniu do bagażnika. Jest duży, gondola wygodna duża. Ale na pewno przy 2 wyborze nie wybrałabym go za zadne skarby. Wolałabym coś bardziej na czasie jakiś premium wózek.Coś typu ; emmaljunga, teutonia czy nawet gesslein. Przy wyborze zwracałabym uwagę na dużą gondolkę , dzieci szybko rosną i wyrastają z tych mniejszych.
Podoba mi się też funkcja tych wkładek mniejszych i loop dzieki którym można odświeżyć wózek .
Wiadomo drogie są one, ale 2 dziecko planujemy za jakieś minimum 3 lata to akurat :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania~27, oglądałam ostatnio Jedo Fyn 4DS w sklepie i powiem Ci, że bardzo fajnie się prowadzi, tak lekko. Mnie osobiście on się nie podoba wizualnie, ale wydaje się być porządny. Mężowi mojemu bardzo przypadł do gustu :-) aha, tylko koszyk na zakupy ma do 2 kg.

Ja póki co nastawiam się na Tako Laret - bardzo fajny i ładny :-D Ma koszyk bardziej wytrzymały - do 5 kg.

Dzisiaj byliśmy na zakupach i zamówiliśmy jednak zupełnie inny wózek niż planowałam :) TAKO Warrior, chodź długo się zastanawiałam jeszcze nad Jedo Fyn 4Ds. Tako przekonał nas tym, że w gondoli miał rączkę do jej przenoszenia a w spacerówce rączka obszyta jest folią i podnóżek skórzany, chodź wizualnie chyba bardziej podobał się JEDO, lecz wygrała mam nadzieję praktyczność, a może ktoś jest już w posiadaniu Tako Warrior i może coś napisać???

JEszcze o Jedo! Widziałam na żywo i powiem szczerze że wizualnie nie robił na mnie jakiegoś fantastycznego wrażenia, zwłaszcza spacerówka, ale jeżeli chodzi o prowadzenie to byłam zaskoczona że jest taki lekki i skretny. Fajny wózeczek! A tako worior widziałam jakos przelotem, wizualnie ok, ale jak sie jeździ to już niestety nie wiem :no:

ja jakos nie jestem przekonana do wozkow ze skretnymi kolami...mimo ze wizualnie mi sie wozki podobaly ale te kola mnie zniechecaly....ale to kwestia gustu;-)

Ja bym ODRADZIŁA Baby Smile Twister. Jestem niezadowolona. Podnóżek szybko się popsuł, po naprawieniu nie funkcjonował tak jak powinien. Przy drugim zakupie zapłaciłabym więcej by mieć lepszy wózek i bardziej z niego korzystać. Wybrałabym coś z emmaljungi teutonii czy gesslein. :tak:

szczerze polecam jedo fyn 4ds :-)
mam, uzywam, jest super!
do tego fotelik - trzeba dokupic adaptory specjalne, bo fotelik w komplecie z wózekiem wydal mi sie jakis mniej bezpieczny od maxi cosi ..

duzy kosz na zakupy- niby jest te 2 kg :p jak czytam wyzej, ale ostatnio wiozlam chyba z 6 kg i dalo rade, nic sie nie odppielo i nie jechalo po ziemi, skretne kola, duza gondola, ruchoma raczka - gora/dol, spacerowka przodem i tylem / rozwazalam xlander ale odpadl wlasnie przez to ze spacerowka tylko tylem.. / kola pompowane, amortyzatory,okienko w budce, podnoszone oparcie w gondoli :), waga- sredni, cena- sredni ;-) zalezy gdzie roznice nawet o 400 zl! torba w komplecie

u nas tatus wybral dla synka czerwony wozeczek z czarnym stelazem i felgami na kolach :laugh2::laugh2: maly chlopcy sie ogladaja hehehe robi wrazenie, ale nie oto chodzi! ma byc wygodny dla dzidzi i funkcjonalny dla rodzica

A ja moge polecic Mikado Aston ,który zakupilam u przedstawiciela Firmy, mam w nim duzo gratisów,jest naprawde tani jak za to co ma w zestawie ,i co mnie najbardziej interesowalo to musialy byc duze pompowane kola ze wzgledu na nasze Polskie chodniki ( w Warszawie jest kostka) a ze mieszkam okolice Warszawy (domki jednorodzinne) wiec różnie bywa ,świetnie sie prowadzi . Wrzucę kilka fotek,polecam dziewczyny naprawde warto.
wwozio2.jpgwozio3.jpgwozio 4.jpg

reklama
reniuszek, ja kupiłam maxi cosi mure 4, już jest u mnie w domku i czeka, ale przed zakupem naczytałam się na różnych forach wielu opinii żeby nie wydać kasy na marne, bo jednak jest to jeden z najdroższych wózków. ale ciężko znaleźć cos złego na ten wózek... niektórzy pisali że spacerówka jest mała, ale to tylko wrażenie przez ta wkładkę w spacerówce. wymiarowo wypada tak samo jak inne wózki wielofunkcyjne. plusem jest też bardzo duża gondola, bardzo duże pompowane koła, bardzo dobra amortyzacja.

w porównaniu do innych prowadzi się łatwiej, łatwiej się składa i jest zdecydowanie lepszej jakości. moim zdaniem lepszym wózkiem od maxi cosi mury jest tylko emmaljunga, ale to już koszt ponad 4 tys zł za cały zestaw :(

Do góry