reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tanie ale wielofunkcyjny czy warto??

Ja polecam Tako Jumper X choc do lekkich nie nalezy ale u mnie sie sprawdzila i gondola i spacerowka w ktorej mały dalej jezdzi,spacerowke zwykla tez mamy od niedawna ale uzywamy bardzo rzadko wole tako,bo zawsze idzie przelozyc siedzisko gdy wiatr mocno wieje,budka mocno ochrania i wogole wydaje mi sie wygodniejsza dla malego:)

reklama
tak, ja tez mogę polecić wózek jedo
ma wszystkie wymienione przez Ciebie cechy, dodatkowo spora gondola - dla mnie najważniejsze, bo mój maluch przyjdzie na świat latem a chce zimą go jeszcze wozić w niej (chyba tylko implast ma większe) oraz wiele innych udogodnień.. ja się decyduje na jedo fyn; czytałam sporo opinii na jego temat i wygrywa jak dla mnie:)

Mam juz wozek wielofunkcyjny Espiro Gtx (bardzo fajny,ale dość cieżki). Niestety mieszkam na 4 piętrze i doszłam do wniosku,że kupię jakiś wielofunkcyjny ale używany,żeby nie znosić i nie wynosić swojego. Tylko sama nie wiem na jaki się zdecydować. Na zdjęciach wszystkie ładnie wyglądają ale gorzej w rzeczywistości. Myślałam nad spacerówką ale stwierdziłam, że na spacerówkę mały ma jeszcze czas :)

Czy któraś z Was ma bądź miała Graco Symbio?? Może jakieś opinie na jego temat?? Dzidziuś urodzi się na początku października i mam chęć właśnie na ten wózeczek. Czy może ktoś go polecić?

Ja mogę go polecić. Graco to w ogóle świetne amerykańskie wózki. Są wygodnie i ponoć nie tak ciężkie, jak X-Landery. Śmiało możesz go kupić, ale zawsze warto obejrzeć w jakimkolwiek sklepie nowy, nawet zanim kupi się używany, zebyś jednak nie miała niespodzianki, jak coś Ci się nie spodoba :)

Graco to w ogóle świetne amerykańskie wózki. Są wygodnie i ponoć nie tak ciężkie, jak X-Landery.
:-D graco to swietny amerykanski zlom, ciezki jak diabli, zbudowany z kiepskiej jakosci plastiku i obrzydliwej tapicerki. Przez ostatnie 18 lat nie napotkalam jeszcze amerykanskiego graco o ktorym mozna powiedziec tak, to fajny pojazd.

reklama
Hej! Słuchajcie, znalazłam wózek na allegro, parametry ma praktycznie takie, na jakich mi zależy, w sumie to jest zbliżony do bugaboo, a kosztuje raptem 400 zł! :eek:
Jak możecie, to zerknijcie na link i dajcie znać, czy coś może z nim być nie tak... (aukcji jest sporo i wszystkie w podobnych cenach, więc nie jest to jakieś oszustwo jednego sprzedawcy...)

Wózek CIVIC 2w1.WYPRZEDAŻ TiTi!!!! (1610983609) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry