reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tanie ale wielofunkcyjny czy warto??

reklama
rozkłada się całkowicie na płasko, nóżki zostają na dole, ogólnie to są trzy poziomy regulacji oparcia, a podnóżek można tez podnieść i dziecko leży całkowicie na płasko.

no to super wtedy pytalam bo spotkalam sie z super drogim wozkiem, ktory mial podobne siedzenie ale rozkladal ie tylko w kubelek masakra jak dla mnie to byla, bo niby kupe kasy kosztowal a dziecko nie mialo mozliwosci sie spokojnie wyspac

A co z wózkami bliźniaczymi? Wyczytałam że ten wózek Podwójne szczęście podwójny wózek - Mikado Duet jest no dosyć tani bo około tysiąca złotych. I zastanawiam sie gdzie jest haczyk :)

Powiem Ci że dość marnie ten wózek wygląda, tzn chodzi mi i konstrukcje, jakaś tak słaba mi się wydaje, i jak dla mnie nie wygląda ten wózek na wygodny dla dziecka. Jeżeli chodzi o bliźniaki to mi sie podoba x-lander x-twinn. Super jako spacerówka, a jeżeli chodzi o gondole to jest opcja ze miękkim, chociaż teraz wiele rodziców kupuje od razu spacerówki. A ile ten wózek mikado kosztuje?

Witam,proszę o pomoc w wybraniu wózka wielofunkcyjnego. Oto kilka parametrów,które musi spełniać :-) Zgrabny,w miarę lekki,koła pompowane (dwa duże, dwa mniejsze),amortyzatory,przekładane siedzisko spacerówki, przednie koła skrętne z możliwością blokady i chyba tyle. Może któraś z Was ma taki wózeczek i mogłaby polecić konkretny model. Pozdrawiam ;-)

Odpowiedź navington cadet. Zgrabny jest, w miarę lekki jak na wózek 3w1 z dużą gondolą, amortyzatory są, przekładane siedzisko jest, przednie koła skrętne są ;-) cena za 3w1 z fotelikiem maxi-cosi 1700 zł.

Zdecydowanie odradzam quinny buzz, ma wygląd fajny ale u nas nie sprawdził się zupełnie. Był moim marzeniem przy pierwszej ciąży, a sprzedałam go jak mała miała pół roku, by kupić jane carrerę aniversario i wszystko było by ok, gdyby mi go nie ukradli :/ Dlatego kupiłam parasolkę maclarena model quest i jak dotąd to jest najlepszy nasz wózek, jest niezawodny, nie do zniszczenia. Dla drugiego wybieram, nie wygląd desing, szpan a wygode dla dziecka czyli pompowane koła, dużą gondolę - i tu jak dla mnie najlepszy jest jedo fyn 4. Zastanawiam sie jeszcze na roanem maritą, ale w nim koła nie są skrętne. No to tyle.

Munie dziekuje za odpowiedz. Juz mam wozek, zainwestowalam w uzywana Mure 3 - calutki zestaw :) I musze przyznac, ze funkcjonalnosc tego wozka, niesamowita prostota w obsludze, zero skomplikowanym guziczkow przyciskow itd - poprostu mega estetyka i do tego solidnosc wygraly . Co do trojkolowca- swietnie sie prowadzi ze wzgledu na obrotowe kolka(ktore mozna zablokowac). Jestem bardzo bardzo zadowolona- dziekuje :)

reklama
Laseczki, to jest jeszcze bardzo wcześna ciąża ale też sie cieszę :) Znów bedzie można szaleć z wózkami:-D
Pawimi, a Ty masz jeszcze tego joggera duzego?? ;-)

Do góry