reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tanie ale wielofunkcyjny czy warto??

reklama
Ja miałam wózek 3 w 1, tylko taki z cyklu raf-pol ;-) mysla ze bede go jako spacerowki uzywac a efekt byl taki, ze szybko sie musiałam za zwykla spacerowka rozgladac, bo jak przychodzilam ze spaceru to bylam taka zmordowana ze hej. Jak bym teraz kupowal, to pewnie cos z navi, najprawdopodobniej cadeta, On wlasnie ma to co piszesz, przekladana spacerowke, mniejsze i wieksze kolka, blokade i tak dalej, no i nie jest bardzo ciezki.

Ja tez na poczatku myslalam o takim wozku, ogladalam np. cos ala raf-pol, bo tez chciałam cos w nizszej cenie. Ale np w wozkach tego typu, byla opcja że jest normalnie cale siedzisko, a na to sie dopiero zapina fotelik, wiec w sumie trzeb pchac caly ten majdan. Dopiero jak sie u nas zaczela ta opcja z przeprowadzka, to stwierdzilam ze musze miec sama rame na ktora sie zapina fotelik, bo przy tulu jazdach co mieslismy, zajmowanie calego bagaznika przez wozek jest bez sensu.
W koncu dziadki sie dolozyly i kupilismy rame cadeta z navi, do tego fotelik, a teraz jak mala podrosnie to kupie jeszcze spacerowke. Jak dla mnie to byla dobra opcja na nie wydawania od razu calej masy pieniedzy, a jednoczesnie kupno dobrego wozka. Bo w sumie jak sie kupi nawet jakies tanszego 3w1 to i tak potem zazwyczaj trzeba kupic spacerowke bo wozek sie robi za ciezki. Jak wozek jest z jakiejsc lepszej firmy to mozna tez kupic uzywany albo po renowacji. W kazdym dla mnie ta opcja zapiecia fotelika na sama rame jest super.

X-LANDER naprawdę fajny wózek na dłuższy czas,lub Coneco w miarę duża gondola wygodna spacerówka.Parasolkę mamy EASY GO średnio polecam...mało wygodna na nierównościach, koła nie dają rady na trudniejszym terenie.

Witam

Ja polecam Quinny Buzz 3 - jest swietny. Przekladane siedzisko wymienne dla mniejszego i wiekszego dziecka, fajna gondola, mozliwosc wpiecia fotelika. Super !!

My dalej nad tym x-landerem sie zastanawiamy! Teraz rozwazam 3 lub 4 kolka. I czy nowy, uzywany czy po renowacji?! Jak myslicie XT po renowacji z gondola, za 760 zł opłaca się?

reklama
My dalej nad tym x-landerem sie zastanawiamy! Teraz rozwazam 3 lub 4 kolka. I czy nowy, uzywany czy po renowacji?! Jak myslicie XT po renowacji z gondola, za 760 zł opłaca się?

ja bym polecała ci jednak model XA dlatego ż jest stabilny i ma duże pompowane koła!!!
ja kkupiłam nie dawno używany za 930 z przesyłką :)

Do góry