reklama
Lytomka
Fanka BB :)
Planowałam na jutro, to będzie 30dc, moje dwa ostatnie cykle miały po 29dni, więc sobie wymyśliłam że zrobię w dniu spodziewanej miesiączki.a moze test zrobisz?
C
czar121
Gość
Tak właśnie to mialam na mysli.Temperatury: 37.48 25dc, potem spadek 36.77 w 26dc i tak samo w 27dc, potem wzrost do 36.90 w 28dc. Żaden ze spadków nie zaliczył linii podstawowej.
Czarnula1 masz na myśli plamienie?
frez.ja1987
To ja obstawiam implantacje. Ale na test jeszcze za wcześnie. Musisz uzbroić się w curryTemperatury: 37.48 25dc, potem spadek 36.77 w 26dc i tak samo w 27dc, potem wzrost do 36.90 w 28dc. Żaden ze spadków nie zaliczył linii podstawowej.
Czarnula1 masz na myśli plamienie?
C
czar121
Gość
Roznie bywa. Ja sama teraz mialam 2 dni takie, nie robilam testow jeszcze, choćby dlatego, ze w 1 ciąży mi nie wyszedl zaden, robilam bete.To ja obstawiam implantacje. Ale na test jeszcze za wcześnie. Musisz uzbroić się w curry
frez.ja1987
Pewnie, że różnie bywa, ale hormon wykrywany przez test ciążowy jest produkowany dopiero po implantacji. A testy domowe mają mniejszą czułość niż testy laboratoryjne. Zrobić może, ale po co się stresować jeżeli wyjdzie negatywny? Co wcale nie musi oznaczać, że ciąży nie ma.Roznie bywa. Ja sama teraz mialam 2 dni takie, nie robilam testow jeszcze, choćby dlatego, ze w 1 ciąży mi nie wyszedl zaden, robilam bete.
C
czar121
Gość
Dlatego lepiej isc na bete bedzie pewniejszaPewnie, że różnie bywa, ale hormon wykrywany przez test ciążowy jest produkowany dopiero po implantacji. A testy domowe mają mniejszą czułość niż testy laboratoryjne. Zrobić może, ale po co się stresować jeżeli wyjdzie negatywny? Co wcale nie musi oznaczać, że ciąży nie ma.
frez.ja1987
Dokładnie. Z tym, że minim 48h po implantacji.Dlatego lepiej isc na bete bedzie pewniejsza
reklama
C
czar121
Gość
Szczerze to im dluzej się wstrzymać tym lepiej. Wyniki bardziej wiarygodne i pewne.Dokładnie. Z tym, że minim 48h po implantacji.