reklama
C
czar121
Gość
Przykro mi z pewnością jeszcze się uda. Ja jutro mam termin @, a dzis test negatywny. Czuje sie tragicznie, mam takie dziwne samopoczucie. Jutro pójdę na beteDziewczyny, dopiero w sobotę późnym wieczorem dostałam okresu. No cóż myślałam, że po 5 m-cach uda sie, że będzie prezent na święta
Lytomka
Fanka BB :)
Trzymam kciukiPrzykro mi z pewnością jeszcze się uda. Ja jutro mam termin @, a dzis test negatywny. Czuje sie tragicznie, mam takie dziwne samopoczucie. Jutro pójdę na bete
C
czar121
Gość
Dziekuje ale nie nastawiam sie jakos mocno optymistycznie, nie wiem czemu.Trzymam kciuki
MamaM123
Przykro mi, mam nadzieję że w styczniu zobaczysz dwie grube krechyDziewczyny, dopiero w sobotę późnym wieczorem dostałam okresu. No cóż myślałam, że po 5 m-cach uda sie, że będzie prezent na święta
frez.ja1987
A możesz napisać ile trwa u ciebie faza wyższych temperatur?Dziewczyny, dopiero w sobotę późnym wieczorem dostałam okresu. No cóż myślałam, że po 5 m-cach uda sie, że będzie prezent na święta
Lytomka
To ja się za Ciebie nastawiam pozytywnieDziekuje ale nie nastawiam sie jakos mocno optymistycznie, nie wiem czemu.
Lytomka
Jeśli tym razem się uda, zrobię sobie prezent na urodziny we wrześniuPrzykro mi, mam nadzieję że w styczniu zobaczysz dwie grube krechy
C
czar121
Gość
Kochana jesteś, serio. Ale cos wydaje mi się, ze gdyby sie udalo dalej bolaly by mnie mega piersi a cos sa nabrzmiale ale nie bola. Szczerze nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży, ktora poronilam tez tak bylo wtedy za co pamiętam, ze najpierw wyszla mi beta a potem dopiero test, bo chcialam na pamiątkę. a ty jak sie czujesz?To ja się za Ciebie nastawiam pozytywnie
reklama
C
czar121
Gość
Jako prezent urodzinowy to będzie super wyprawka dla malucha! I tego Ci zycze!Jeśli tym razem się uda, zrobię sobie prezent na urodziny we wrześniu