reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Takie długie plamienie implantacyjne?

reklama
Kochana jesteś, serio. Ale cos wydaje mi się, ze gdyby sie udalo dalej bolaly by mnie mega piersi a cos sa nabrzmiale ale nie bola. Szczerze nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży, ktora poronilam tez tak bylo wtedy za co pamiętam, ze najpierw wyszla mi beta a potem dopiero test, bo chcialam na pamiątkę. 😊 a ty jak sie czujesz?
Fizycznie, brzuch boli wreszcie tak jak powinien na okres. Psychicznie po fali rozczarowania i złości przyszła determinacja do dalszego działania. Jutro mam 4dc, idę na AMH, FSH i LH. Prolaktyna, progesteron i TSH w normie. Już nie mogę się doczekać wizyty u gina. Może coś jest nie tak z fazą lutealną tak jak pisała MamaM123

Ok 10 dni. Pierwsza wyższą temperaturę zarejestrowałam już w dzień owulacji tj 16dc, spadek nastąpił 26dc, ale nie do linii podstawowej. Nie mam jeszcze wprawy w interpretacji wykresów.
Ogólnie takie plamienie przed miesiączką i krótka faza lutealna może oznaczać niski poziom progesteronu. Jeżeli dobrze kojarzę najlepiej zrobić badanie 7 dni po owulacji.

reklama
Do góry