reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

asiun jak Inga brzydliwa :)
nasza kamila od malego nie pija w nocy ... (wyjatkiem sa choroby) ... teraz przesypia cala noc bez sikania ... ale jak jje sie zachce to wola :) sadzam ja na nocnik i jest ok ...
wieczorem staram sie jej nie dawac za duzo picia ... kolacja jest kolo 19 - do tego picie i juz zazwyczaj nie dopija potem ...
za to moj michal musi miec butelke wody w pokoju na noc ... no i w nocy zazwyczaj raz wstaje do wc ...

reklama
Antos tez w nocy nie pije, a jak sie zdaży to wode mu stawiam koło łóżeczka. Tylko że on bardzo duzo siusia. Pampers rano jest wręcz przemokniety:tak:

Jagoda po umyciu zębów pije już tylko wodę, no i przed snem robi może ze 2 łyki tej wody.
Niby niedużo, ale przez dzień wypija sporo. W sumie co chwilę jej coś do picia robię. A jak złapie fazę na kakao, to potrafi ze 3 kubeczki do kolacji wypić.
W nocy pije tylko jak ma gorączkę, albo jak ją kaszel obudzi.
A ograniczyć picia dziecku w dzień nie potrafię, bo sama piję jak smok.
W nocy tez mam picie przygotowane i jak mnie Jagoda obudzi to sobie zawsze łyknę.
No ale nie litr.
Asiun - może ona była głodna i tymi sokami nadrabiała?

My w nocy tez nie pijemy, nigdy nie pilysmy i nie dostawala nawet cyca bo przesypiala do 5 rano. Jedynie pic dostaje jak goraczka i kaszel.
W pamersa juz nie sikala w nocy budzila sie jak chciala siku, ale odkad ma ten kaszel to co chwila sie wybudza i pozniej spi jak zabita wiec pampers mokry.
A z soboty na niedziele po dniu pelnym wrazen Maksik mi sie posikal i nie obudzil sie nawet. Ja sie zorientowalam i nie mogla go dobudzic :sorry:a jak wkoncu sie obudzil i zobaczyl co sie stalo to zerwal sie jak oparzony :-):-):-):-)

Jak widać wpadki zdażają sie najlepszym i starszym dzieciom;-)

Cieszę sie ze mi sie w końcu udało, Antos chodzi i prosi i siusiu, poddał się w końcu. a te nocne siusianie na razie sobie chyba odpuszcze;-)

Jak widać wpadki zdażają sie najlepszym i starszym dzieciom;-)
To ja wam powiem, że i mi się zdażyło kilka lat temu :tak: Byliśmy na rejsie mazurskim i Tomek się bardzo dziwił, że w nocy wciskam mu się do jego śpiwora :-D Cóż... mój musiał się wysuszyć :tak:
Chyba też muszę na dzień pełen wrażeń zrzucić i chlupot wody o burty jachtu...

reklama
Do góry