Donosze ze u nas pampersy poszly w zapomnienie. Na noc juz tez nie zakladamy. Nie da sie :-) Narazie zaliczylismy jedna wieczorna wpadke, pilnuje zeby przed spaniem nie pila i zrobila siku. Duza dziewczynka sie z niej juz zrobila hehehehehehe;-)
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A my jak na złość wczoraj i dziś wpadka i to podczas drzemki - mimo, że nocnik był :---(
No ale wyszalał się na spacerze i mocno spał, więc chyba to jest powód.
No ale wyszalał się na spacerze i mocno spał, więc chyba to jest powód.
U nas dziś pierwszy raz od paru miesięcy rano był suchy pampers Co prawda potem zanim wstałyśmy (poranne przewalanki na łóżeczku) nasikała w niego ale zrobiła to z premedytacją, bo nie chciało jej się iść po nocnik i gdyby go nie miała na pupce, toby jednak po ten nocnik poszła
No więc powoli zbieram się do drugiej próby odstawienia pampersów na noc. Tylko Inguch teraz śpi nie w swoim łóżeczku tylko na wielkim łóżku w innym pokoju i jakoś będę musiała ochronić tamten materac przed ewentualnymi wpadkami.
W ogóle to nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek wróci do swojego pokoju - może ją całkowicie przeniosę do tego, w którym teraz śpi (strasznie malutki jest) a do tego poprzedniego przeprowadzę Igorka? Szkoda mi trochę bo specjalnie dla niej miał być ten największy pokój a w tym małym to jej się prawie żadne zabawki nie zmieszczą:-(
No więc powoli zbieram się do drugiej próby odstawienia pampersów na noc. Tylko Inguch teraz śpi nie w swoim łóżeczku tylko na wielkim łóżku w innym pokoju i jakoś będę musiała ochronić tamten materac przed ewentualnymi wpadkami.
W ogóle to nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek wróci do swojego pokoju - może ją całkowicie przeniosę do tego, w którym teraz śpi (strasznie malutki jest) a do tego poprzedniego przeprowadzę Igorka? Szkoda mi trochę bo specjalnie dla niej miał być ten największy pokój a w tym małym to jej się prawie żadne zabawki nie zmieszczą:-(
marta ale to juz jest krok na przod ... poczekaj az pieluszki beda mniej mokre i sproboj ... moze Antek wybudzi sie za kazdym razem na siusiu ?
asiun moze zdejmuj malej pieluche od razu po satniu i mozecie sie kokosic ... jak malej sie zachce to moze faktycznie pojdzie po nocnik ?
a ztym przeniesienim do nowego pokoju ... skoro Inga tam spiteraz i jej odpowiada to moze warto ? wtedy dac jej tam tylko nawazniejsze/najcenniejsze zabawki a reszta bedzie w pokoju Igora ?
asiun moze zdejmuj malej pieluche od razu po satniu i mozecie sie kokosic ... jak malej sie zachce to moze faktycznie pojdzie po nocnik ?
a ztym przeniesienim do nowego pokoju ... skoro Inga tam spiteraz i jej odpowiada to moze warto ? wtedy dac jej tam tylko nawazniejsze/najcenniejsze zabawki a reszta bedzie w pokoju Igora ?
reklama
No to nie problem - na pewno pójdzie - sprawdzone:-)
Podziel się: