reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tabletki antykoncepcyjne

w takim razie udzieliłam odpowiedzi na te pytania i nie ma sensu zadawać ich po kilka razu. Nikt Was nie zapewni o tym czy jest ciąża czy jej nie ma. Zróbcie badania z krwi i będzie 100% pewności.
Czyli jak coś to po 15 dniach czy tam 14 to już powinien być jak czytałem wzrost tego hormonu ?

reklama
Myślę że twoja dziewczyna skoro bierze tabletki dłużej to chyba wie jak działają i kiedy dostaje okres ile trwa i wg.
Teraz się dowiedziałem ze to jednak pierwsze opakowanie jej
Bo musiała zmienić bo pierwze jej nie służyły i przerwa po kilku tabletkach
Dlatego po prostu pytam się po jakim czasie test z krwi będzie wiarygodny i będzie można uwierzyć temu testowi bo czytałem ze właśnie najlepszy jest test z krwi

No ok. Już masz odpowiedzi
Teraz się dowiedziałem ze to jednak pierwsze opakowanie jej
Bo musiała zmienić bo pierwze jej nie służyły i przerwa po kilku tabletkach
Dlatego po prostu pytam się po jakim czasie test z krwi będzie wiarygodny i będzie można uwierzyć temu testowi bo czytałem ze właśnie najlepszy jest test z krwi

No ok. Już masz odpowiedzi
Wie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?
A jak np wyjdzie poniżej zera ale z dokładna liczba to co to oznacza ?

Wie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?
jeżeli nie jesteście gotowi na dzieci to nie uprawianie seksu proste 🙄

ze nie ma ciazy.

reklama
Ja nie kupuję tego, ze to facet. To Klaudia przecież. Ewentualnie facet Klaudii, bo poziom ogarnięcia taki sam.

Przestań trollować.

Do góry