Czyli jak coś to po 15 dniach czy tam 14 to już powinien być jak czytałem wzrost tego hormonu ?w takim razie udzieliłam odpowiedzi na te pytania i nie ma sensu zadawać ich po kilka razu. Nikt Was nie zapewni o tym czy jest ciąża czy jej nie ma. Zróbcie badania z krwi i będzie 100% pewności.
reklama
Aewea
Fanka BB :)
była już odpowiedz na to pytanie. Tak byłby już wzrost.Czyli jak coś to po 15 dniach czy tam 14 to już powinien być jak czytałem wzrost tego hormonu ?
Dziękuje bardzo pani za odpowiedzbyła już odpowiedz na to pytanie. Tak byłby już wzrost.
Paulina26777
Myślę że twoja dziewczyna skoro bierze tabletki dłużej to chyba wie jak działają i kiedy dostaje okres ile trwa i wg.Dziękuje bardzo pani za odpowiedz
Teraz się dowiedziałem ze to jednak pierwsze opakowanie jejMyślę że twoja dziewczyna skoro bierze tabletki dłużej to chyba wie jak działają i kiedy dostaje okres ile trwa i wg.
Bo musiała zmienić bo pierwze jej nie służyły i przerwa po kilku tabletkach
Dlatego po prostu pytam się po jakim czasie test z krwi będzie wiarygodny i będzie można uwierzyć temu testowi bo czytałem ze właśnie najlepszy jest test z krwi
Paulina26777
No ok. Już masz odpowiedzi
Teraz się dowiedziałem ze to jednak pierwsze opakowanie jej
Bo musiała zmienić bo pierwze jej nie służyły i przerwa po kilku tabletkach
Dlatego po prostu pytam się po jakim czasie test z krwi będzie wiarygodny i będzie można uwierzyć temu testowi bo czytałem ze właśnie najlepszy jest test z krwi
Wie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?No ok. Już masz odpowiedzi
A jak np wyjdzie poniżej zera ale z dokładna liczba to co to oznacza ?
Aewea
jeżeli nie jesteście gotowi na dzieci to nie uprawianie seksu prosteWie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?
Aewea
ze nie ma ciazy.Wie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?
reklama
Podziel się: