reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tabletki antykoncepcyjne

w takim razie udzieliłam odpowiedzi na te pytania i nie ma sensu zadawać ich po kilka razu. Nikt Was nie zapewni o tym czy jest ciąża czy jej nie ma. Zróbcie badania z krwi i będzie 100% pewności.
Czyli jak coś to po 15 dniach czy tam 14 to już powinien być jak czytałem wzrost tego hormonu ?

reklama
Myślę że twoja dziewczyna skoro bierze tabletki dłużej to chyba wie jak działają i kiedy dostaje okres ile trwa i wg.
Teraz się dowiedziałem ze to jednak pierwsze opakowanie jej
Bo musiała zmienić bo pierwze jej nie służyły i przerwa po kilku tabletkach
Dlatego po prostu pytam się po jakim czasie test z krwi będzie wiarygodny i będzie można uwierzyć temu testowi bo czytałem ze właśnie najlepszy jest test z krwi

No ok. Już masz odpowiedzi
Teraz się dowiedziałem ze to jednak pierwsze opakowanie jej
Bo musiała zmienić bo pierwze jej nie służyły i przerwa po kilku tabletkach
Dlatego po prostu pytam się po jakim czasie test z krwi będzie wiarygodny i będzie można uwierzyć temu testowi bo czytałem ze właśnie najlepszy jest test z krwi

No ok. Już masz odpowiedzi
Wie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?
A jak np wyjdzie poniżej zera ale z dokładna liczba to co to oznacza ?

Wie pani zadaje te pytania bo stresuje się i martwię o moja kobietę po prostu jesteśmy za młodzi i dlatego pytam o te testy z krwi po 14-15 dnia to jakiś wzrost musi być tak powyżej 5?
jeżeli nie jesteście gotowi na dzieci to nie uprawianie seksu proste 🙄

ze nie ma ciazy.

reklama
Ja nie kupuję tego, ze to facet. To Klaudia przecież. Ewentualnie facet Klaudii, bo poziom ogarnięcia taki sam.

Przestań trollować.

Do góry