A jeszcze jedno pytanie ile maxymalnie mogą wytrzymać plemniki w ciele kobiety ?Tak. Przy braniu czy nie przy braniu po 14 dniach od stosunku jest wiarygodny. Ale możesz zrobić w dniu spodziewanej miesiączki i będziesz miała 100 %
reklama
Nie jest pierwsze opakowaniedowody:
Tabletki anty z tego co widać pierwsze opakowanie,
Beta 15 dni po stosunku.
Wszystko się zgadza
A i milion pytań o ta samą rzecz
Po drugie nie jestem kobieta tylko facetem pytam bo to chodzi o moja dziewczynę
Aewea
Fanka BB :)
7 dni przy dobrych warunkach ale raczej żyją mniej.A jeszcze jedno pytanie ile maxymalnie mogą wytrzymać plemniki w ciele kobiety ?
A 10 dni to już nie wytrwają ?7 dni przy dobrych warunkach ale raczej żyją mniej.
Aewea
wystarczyło, że Twoja kobieta przeczyta ulotkę tabletek anty. Krwawienie pojawia się Ok 2-4 dni po tabletce zwykłej. Trwa różnie. Test s krwi 15 dni po stosunku jest wiarygodny i żadne tabletki anty nie maja na niego wpływu.Nie jest pierwsze opakowanie
Po drugie nie jestem kobieta tylko facetem pytam bo to chodzi o moja dziewczynę
Aewea
to musiałyby być jakieś super plemniki. Rzadko kiedy dożywają 5 dni.. biologia była w szkole. Skoro masz dostęp do forum to do Google tez na 100% masz dostęp. Wystarczy wpisać pytanie.A 10 dni to już nie wytrwają ?
Rozumiem Dziękuje za odpowiedzi po prosyu bardzo się stresuje ja czy moja kobieta nie jestwystarczyło, że Twoja kobieta przeczyta ulotkę tabletek anty. Krwawienie pojawia się Ok 2-4 dni po tabletce zwykłej. Trwa różnie. Test s krwi 15 dni po stosunku jest wiarygodny i żadne tabletki anty nie maja na niego wpływu.
Wie pani na internecie piszą różnie różne są artykuły itp wiec wole dopytać się osób które są od nas starsze i więcej życia przeżyły i maje większa wiedzęto musiałyby być jakieś super plemniki. Rzadko kiedy dożywają 5 dni.. biologia była w szkole. Skoro masz dostęp do forum to do Google tez na 100% masz dostęp. Wystarczy wpisać pytanie.
reklama
Aewea
w takim razie udzieliłam odpowiedzi na te pytania i nie ma sensu zadawać ich po kilka razu. Nikt Was nie zapewni o tym czy jest ciąża czy jej nie ma. Zróbcie badania z krwi i będzie 100% pewności.Wie pani na internecie piszą różnie różne są artykuły itp wiec wole dopytać się osób które są od nas starsze i więcej życia przeżyły i maje większa wiedzę
Podziel się: