I kiedy ci się pojawia krawienie z odstawienia przy której tabletce placebo ?Vixpo 24+4
reklama
A tabletki anty nie mogą zafałszować wyniku czy coś nie wpływają na to ?Vixpo 24+4
Paulina26777
Fanka BB :)
Matko ile pytań. Nie pytałaś lekarza jak zaczęłaś brać.A tabletki anty nie mogą zafałszować wyniku czy coś nie wpływają na to ?
Zazwyczaj zaczyna się przy drugiej tabletce placebo. Zazwyczaj kończy się przy 1-2 tabletce z nowego opakowania( u mnie ) Jeśli występuje krwawienie możesz wykluczyć ciążę. 15 dni od stosunku będzie wiarygodne. I nie fałszują wyniku. Wynik powyżej 5 oznacza ciążę.
Paulina26777
A co nie dostałaś krwawienia że się boisz ciąży ?A tabletki anty nie mogą zafałszować wyniku czy coś nie wpływają na to ?
Czyli jak wykonam po 15 dniach od stosunku test to będzie wiarygodny przy braniu tabletek , podczas brania tabletek to liczy się betę od stosunku tak ?Matko ile pytań. Nie pytałaś lekarza jak zaczęłaś brać.
Zazwyczaj zaczyna się przy drugiej tabletce placebo. Zazwyczaj kończy się przy 1-2 tabletce z nowego opakowania( u mnie ) Jeśli występuje krwawienie możesz wykluczyć ciążę. 15 dni od stosunku będzie wiarygodne. I nie fałszują wyniku. Wynik powyżej 5 oznacza ciążę.
Paulina26777
N
No właśnie też mi coś nie pasuje ale nie mam pewności
Paulina26777
Tak. Przy braniu czy nie przy braniu po 14 dniach od stosunku jest wiarygodny. Ale możesz zrobić w dniu spodziewanej miesiączki i będziesz miała 100 %Czyli jak wykonam po 15 dniach od stosunku test to będzie wiarygodny przy braniu tabletek , podczas brania tabletek to liczy się betę od stosunku tak ?
nie rozumiem
Zadaje pytanie po prostu bo jeatwm nie doświadczona i dlatego pytam
reklama
Aewea
dowody:N
No właśnie też mi coś nie pasuje ale nie mam pewności
Tabletki anty z tego co widać pierwsze opakowanie,
Beta 15 dni po stosunku.
Czy tabletki anty mogą fałszować wynik beta HCG
Wszystko się zgadza
A i milion pytań o ta samą rzecz