już dawno nie miałam czasu usiąść przy necie ! co tu się dzieje!!!! Boże Wiolu nie wiem co Ci powiedzieć ale ty bido to pewnie już skóra i kości!!! kto zajmuje się Gracjankiem jak ty cały czas w szpitalu? my mamy cały czas katar ale zgodziliśmy się na synagis i jakoś się trzymamy.. Serce mi pęka o Twojego Szymka!! na szczęście nic z tego nie będzie pamiętał. U nas z Mikim jest problem bo z zazdrości nie chce jeść i ma niedowagi 3kg!!! A Jasiek się kłóci z cyckiem i woli butle a ja uparta się nie poddaje, jutro rehabilitcja i uważam że a mało ma tych zajęć i nie wiem co to za metoda bo rehabilitantka nazywa to stymulacja i tyle!!! A Jasiek jak nic ma asymetrie bo ciągnie na prawą stronę no i główki nie podnosi na brzuszku! Wiolu modle się za was.
reklama
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Wiola maski dobra rzecz. Trzymam kciuki, żeby było dobrze z Szymonem a i Tobie i Grackowi zdrówka.
wiolunia82
Fanka BB :)
Normalnie dopiero mam chwilkę, by cos napisać.
Poranek straszny...Gracek dostał takiego ataku zap. krtani, ze pogotowie...szpital...szybko dexaven i adrenalina:-(...chcieli nas zostawic na oddziale, ale ze wzgledu na to że po dexavenie mu się polepszyło, no i Szymek w domu, to nas puścili.
Pierwszy raz miał tak ostry atak, wpadłam w panike, nie mógł złapać wdechu, wzięłam go szybko do okna i tak czekaliśmy na karetkę. Dosyć mam już tych chorób, kiedy to sie skończy...?
Karola ile Jasiu dokładnie ma? Nadal nie masz suwaczka. Główki nie podnosi wcale??? To nie dobrze. A co mówi ta kobitka od rehabilitacja, mówiłas, ze to cie nie pokoi??
Poranek straszny...Gracek dostał takiego ataku zap. krtani, ze pogotowie...szpital...szybko dexaven i adrenalina:-(...chcieli nas zostawic na oddziale, ale ze wzgledu na to że po dexavenie mu się polepszyło, no i Szymek w domu, to nas puścili.
Pierwszy raz miał tak ostry atak, wpadłam w panike, nie mógł złapać wdechu, wzięłam go szybko do okna i tak czekaliśmy na karetkę. Dosyć mam już tych chorób, kiedy to sie skończy...?
Karola ile Jasiu dokładnie ma? Nadal nie masz suwaczka. Główki nie podnosi wcale??? To nie dobrze. A co mówi ta kobitka od rehabilitacja, mówiłas, ze to cie nie pokoi??
sylwetka74
Wiolunia przytulam mocno, dużo siły i przede wszystkim zdrówka życzę. Gracjanku nie strasz więcej tak mamusi, tylko szybciutko zdrowiej.
calzedoniafruczka
Antosia jest miesiąc młodsza od Jasia, ale urodzona w 27 tyg, a Jaś w 24 i tez dźwiganie głowy raczej bez rewelacji. Tzn potrafi ją podnieść na momencik, obrócić z jednej strony na drugą..ale lichutko
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Wiola tulam, nawet sobie nie wyobrażam jak się wystraszyłaś, jak jesteś ogólnie zmęczona tym wszystkim :-(
Trzymaj się ciepło, zdrówka dla chłopaków
Trzymaj się ciepło, zdrówka dla chłopaków
O ja Cię prosze kobieto
Tos się ładnie strachu najadła, niezazdroszczę
Może Gracek chciał sprawdzić co sie tak Szymonkowi podoba w tym szpitalu ze co chwile tam jeździ
miejmy nadzieję że mu sie odechciało raz na zawsze jak jednemu tak i drugiemu
Zdrowieć chłopaki !!!
Wiolu... przytulam
Tos się ładnie strachu najadła, niezazdroszczę
Może Gracek chciał sprawdzić co sie tak Szymonkowi podoba w tym szpitalu ze co chwile tam jeździ
miejmy nadzieję że mu sie odechciało raz na zawsze jak jednemu tak i drugiemu
Zdrowieć chłopaki !!!
Wiolu... przytulam
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Wioluś, rany julek...no niech już sie skończy ten cholerny okres chorobowy.
Trzeba tylko pogratulować Tobie zachowania zimnej krwi i akcji z oknem. Najlepsze chyba, co mogłaś zrobić..
Trzymaj sie , kochana
Trzeba tylko pogratulować Tobie zachowania zimnej krwi i akcji z oknem. Najlepsze chyba, co mogłaś zrobić..
Trzymaj sie , kochana
reklama
Aurelia250
Wiola, ale Ty musisz być opanowana w tak stresujących sytuacjach. Normalnie babka z żelaza!
Podziel się: