reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

:no: już dawno nie miałam czasu usiąść przy necie ! co tu się dzieje!!!! Boże Wiolu nie wiem co Ci powiedzieć ale ty bido to pewnie już skóra i kości!!! kto zajmuje się Gracjankiem jak ty cały czas w szpitalu? my mamy cały czas katar ale zgodziliśmy się na synagis i jakoś się trzymamy.. Serce mi pęka o Twojego Szymka!! na szczęście nic z tego nie będzie pamiętał. U nas z Mikim jest problem bo z zazdrości nie chce jeść i ma niedowagi 3kg!!! A Jasiek się kłóci z cyckiem i woli butle a ja uparta się nie poddaje, jutro rehabilitcja i uważam że a mało ma tych zajęć i nie wiem co to za metoda bo rehabilitantka nazywa to stymulacja i tyle!!! A Jasiek jak nic ma asymetrie bo ciągnie na prawą stronę no i główki nie podnosi na brzuszku! Wiolu modle się za was.

reklama
Normalnie dopiero mam chwilkę, by cos napisać.
Poranek straszny...Gracek dostał takiego ataku zap. krtani, ze pogotowie...szpital...szybko dexaven i adrenalina:-(...chcieli nas zostawic na oddziale, ale ze wzgledu na to że po dexavenie mu się polepszyło, no i Szymek w domu, to nas puścili.
Pierwszy raz miał tak ostry atak, wpadłam w panike, nie mógł złapać wdechu:szok:, wzięłam go szybko do okna i tak czekaliśmy na karetkę. Dosyć mam już tych chorób, kiedy to sie skończy...?

Karola ile Jasiu dokładnie ma? Nadal nie masz suwaczka:sorry:. Główki nie podnosi wcale??? To nie dobrze. A co mówi ta kobitka od rehabilitacja, mówiłas, ze to cie nie pokoi??

Antosia jest miesiąc młodsza od Jasia, ale urodzona w 27 tyg, a Jaś w 24 i tez dźwiganie głowy raczej bez rewelacji. Tzn potrafi ją podnieść na momencik, obrócić z jednej strony na drugą..ale lichutko

O ja Cię prosze kobieto :szok:
Tos się ładnie strachu najadła, niezazdroszczę

Może Gracek chciał sprawdzić co sie tak Szymonkowi podoba w tym szpitalu ze co chwile tam jeździ
miejmy nadzieję że mu sie odechciało raz na zawsze jak jednemu tak i drugiemu
Zdrowieć chłopaki !!!

Wiolu... przytulam

Wioluś, rany julek...no niech już sie skończy ten cholerny okres chorobowy.
Trzeba tylko pogratulować Tobie zachowania zimnej krwi i akcji z oknem. Najlepsze chyba, co mogłaś zrobić..
Trzymaj sie , kochana

reklama
Do góry