reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
Matuchno, ale zaniedbałam wątek syna .
Karolina oczywiście, ze pamiętam Napisz więcej co u chłopaków. Jak Jaś sobie radzi, pewnie duży już chłopak ??
U nas powoli i do przodu. Szymon szykuje sie do przedszkola , od września mam zamiar go posłać, nie wiem co z tego wyjdzie...waham sie jeszcze nad wyborem czy integracyjne, czy zwykłe, ale do marca może zdecyduję.
Walczymy z pampersem, ciężko, nocnik mało go inetresuje, ale kążde siusiu i kupkę komunikuje mi po fakcie . Mowa co raz lepiej, terapia z logopedką daje efekty Nadal jest rehabilitowany ruchowo 5 x w tyg, balet nadal trwa, paluchy rządzą. Ogólnie jest przecudowny. Powiem jedno, starsze rodzeństwo (Gracuś) robi ogromną robotę
Taki jestem Szymoniasty
Karolina oczywiście, ze pamiętam Napisz więcej co u chłopaków. Jak Jaś sobie radzi, pewnie duży już chłopak ??
U nas powoli i do przodu. Szymon szykuje sie do przedszkola , od września mam zamiar go posłać, nie wiem co z tego wyjdzie...waham sie jeszcze nad wyborem czy integracyjne, czy zwykłe, ale do marca może zdecyduję.
Walczymy z pampersem, ciężko, nocnik mało go inetresuje, ale kążde siusiu i kupkę komunikuje mi po fakcie . Mowa co raz lepiej, terapia z logopedką daje efekty Nadal jest rehabilitowany ruchowo 5 x w tyg, balet nadal trwa, paluchy rządzą. Ogólnie jest przecudowny. Powiem jedno, starsze rodzeństwo (Gracuś) robi ogromną robotę
Taki jestem Szymoniasty
Załączniki
sylwetka74
Ależ z naszego Szymcia przystojniak nad przystojniaki :-)
wiolunia82
Wczoraj Szymon skończył 3 lata szok jak ten czas leci
Nie będę się rozpisywać, jest bardzo dobrze właśnie gra na PS3 w formułę...ogarnął i to hehehe...
Pozdrawiam wszystkich wcześniaków i życzę dużo zdrowia
Nie będę się rozpisywać, jest bardzo dobrze właśnie gra na PS3 w formułę...ogarnął i to hehehe...
Pozdrawiam wszystkich wcześniaków i życzę dużo zdrowia
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Niezły jest ;-)
I już trzy lata??? O matko...
Wszystkiego najlepszego, mistrzu!!!!!!!!
I już trzy lata??? O matko...
Wszystkiego najlepszego, mistrzu!!!!!!!!
sylwetka74
Szymciu kochany wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim duuuuuuużooooo zdrówka!!!!!
reklama
baka32
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie, jestem położną pracującą na oddziale Intensywnej Terapii Noworodka w jednym z Warszawskich szpitali. Prowadzę badania na temat sprawowania opieki przez matkę nad dzieckiem przedwcześnie urodzonym (wcześniakiem) na oddziale Intensywnej Terapii Noworodka (ITN). Nie od dziś wiadomo, że powstawanie więzi między matką a jej dzieckiem dotyczy już okresu ciąży, warto więc przedstawić, jak wież ta przekłada się na chęć opieki nad dzieckiem po urodzeniu w warunkach szpitalnych, szczególnie gdy mamy do czynienia z wcześniakiem. W tym celu zwracam się do Pań z szczególna prośba o wypełnienie ankiety, która pomoże mi pokazać choć w niewielkim stopniu z jakimi odczuciami i problemami borykają się matki, których dzieci znalazły się na oddziale ITN.
Zachęcam do komentowania ankiety.
Ankieta - Sprawowanie opieki przez matkę nad dzieckiem przedwcześnie urodzonym na oddziale Intensywnej Terapii Noworodka
Zachęcam do komentowania ankiety.
Ankieta - Sprawowanie opieki przez matkę nad dzieckiem przedwcześnie urodzonym na oddziale Intensywnej Terapii Noworodka
Podziel się: