reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Ależ wzruszające zdjęcie obu braci..
No Szymuś, teraz trzeba szybko rosnąć, żebyś wkrótce mógł zagrać z bratem w nogę
No Szymuś, teraz trzeba szybko rosnąć, żebyś wkrótce mógł zagrać z bratem w nogę
wiolunia82
Fanka BB :)
Dziś był nasz pierwszy spacer. W wózku był Szymek i.....pulsoksymetr lecz bez tlenu. Byliśmy ok. 20min, mały przespał spacer a saturacja...90-94. Obecnie zjada po 90ml mleka i dopajany jest herbatką. Wczoraj była również rehab. Spędziła z Szymkiem 1h, nauczyła mnie podstawowych ćwiczeń, które mogę z nim wykonywać. Teraz jesteśmy na etapie "odkrzywiania" Szymka, uczenia go swoich rączek, leżenia bez wygięcia w literkę c itd. Rehab będzie przychodzić co tydzień, a do ośrodka udamy się ok grudnia. Chciałabym już widzieć pierwsze efekty, ale wiem że to czas, czas i jeszcze raz czas.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Suuper!!! Brawo Szymuś!!!
A rehab czym b edzie ćwiczyć małego? Przychodzi do was do domu? Prywatnie?
A rehab czym b edzie ćwiczyć małego? Przychodzi do was do domu? Prywatnie?
wiolunia82
Rehab przychodzi do domu, prywatnie. Jest rehabilitowany metodą NDT-Bobath, taką miał zaleconą w szpitalu i taką kontynyujemy, z czego ogromnie się cieszę. A prywatnie dlatego, iż w mojej mieścince jest jedna pani, która rehabilituje tą metodą, a wolne miejsca są na koniec listopada początek grudnia!!!!!!!!:-(. Do tego czekamy na orzeczenie z komisji.
sylwetka74
Wiolunia Ale masz dwóch przystojniaków:-)
wiolunia82
A no!!! Mój mąż już się śmieje, ze dziewczyny bedę im wybierać hehe. Mam nadzieje, ze nie będę taką zaborczą matką
.

reklama
Podziel się: