reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
Niewiem o co chodzi, ale Szymek pierwszą noc spał pięknie, potem dwie następne, masakra, całe przepłakane i na rękach i wczoraj odmiana, znów spał pięknie, obudził się dwa razy na mleko i to wszystko. Oczywiście babcie zaraz domysły, że ktoś go może zauroczył, ale kto jak nie mamy gości. Niewiem, może poprostu tak miał i w końcu się znormalizuje. Waga dziś to 3300.
wiolunia82
Mały od wczoraj w ciągu dnia bez tlenu!!!!!!!!!! Wytrzymuje ok. 8 godzin, potem jest zmęczony to znów załączamy, w nocy równiez tlen. Dziś wizyta pediatry, gdy zobaczyła Szymka, zbadała i obejrzała to stwierdziła, że spodziewała się gorszego malucha. Jest zdziwiona, że tak "fajnie" wygląda, bo po jego przejściach myślała, że będzie gorzej. A w sobote mamy spotkanie z rehab. w końcu!!! Oczywiście prywatnie, bo w ośrodku terminy na listopad. Mam nadzieję, że p. rehab przypadnie Szymkowi do gustu:-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Super wieści!! Gratulacje!!
wiolunia82
Waga małego z wczoraj-3400, powolutku rośniemy. jeszcze 100g. i schodzimy z mleka dla wcześniaków, a jutro jak pogoda pozwoli planowany spacerek
Jestem ciekawa jak się zachowa Szymek. Mieszkamy na uboczu, przy lesie, nie ma tu hałasu, więc może będzie dobrze. Wczoraj wizyta lekarza z hospicjum, również zadowolony z małego. Wyregulował się, noc to noc, a dzień to dzień. w dzień sam co 3h domaga się jedzonka, a w nocy je 2 razy mniej więcej co 4-6 godzin. Wszystko skrzętnie notuję, by łatwiej mi było oceniać jego rozwój i postepy. Wczoraj również uśmiechnął sie do mnie i miałam wrażenie, że był to świadomy uśmiech, ale to tylko wrażenie...
wiolunia82
amethys
mother of five
Fajne chłopaki
)))))))))))))))))))))))
reklama
MamaBolcia
Aktywna w BB
i maja identyczne noski
super sa!

Podziel się: