reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam przyjaciolki

reklama
Nie dosc ze samotne to jeszcze osamotnione haha

2 dni temu powiedzialam swoim "znajomym" zeby oddali mi moje plyty z filmami tylko zaznaczylam ze maja mi je podrzucic, dopiero po ktoryms z kolei sms odpowiedzieli ale oczywiscie plyt nie odzyskalam bo ciezko jest sie do mnie wybrac, o ile wygodniej gdy to ja przywoze to co oni chca a potem sama to sobie odbieram oczywiscie po przypomnieniu bo trzymaja to juz 3-4 miesiace

Witam :-)
Fajnie, że jeszcze ktoś tu zagląda.
Myślę, że wiele z nas boryka się z samotnością i brakiem przyjaciół. Ja teraz tez już nie mam takiej bratniej duszy jak to bywało kiedyś. Dawne młodzieńcze przyjaźnie porozjeżdżały się po świecie i kontakt się urwał. Ja sama wyjechałam z rodzinnej miejscowości, a tutaj mimo że mieszkam 9 lat ni eudało mi się z nikim zaprzyjaźnić.
W pracy mam kilka koleżanek z którymi mogę pogadać i tyle.
Isabell nawet jakbyś teraz wróciła do Polski to już nie było by tak jak kiedyś :sorry2: ludzie się zmieniają. Ja też pewnie jakbym sie spotkała ze starymi kumpelami to nie miałybyśmy za dużo tematów, pewnie by tylko gadanie o dzieciach pozostało.

Edysiek​ pewnie masz racje chociaz jak jestem w polsce to mam kilka kolezanek z ktorymi zawsze sie spotykam a tutaj jakos tak kazdy zyje dla siebie

reklama
Do góry