reklama
Rosomaki
Zaangażowana w BB
Kurczaki, repetka... nie poszlo...a napisalam krocie...chcialam jeszcze raz bo jest opcja cofniecia do tego co sie pisalo ostatnio ale znowu nie poszlo ... musze jeszcze raz przysiasc, a ostatnio czasu brak...dzis przegralysmy mecz w Londynskiej lidze...ehhh...na pocieszenie grila zrobilismy ...teraz brzucho urósł i wola o pomste ... Obiecuje, ze jutro odp jezzcze raz tylko przed skopiuje caly tekst
Ja odkad jestem w ciazy mam wrazenie ze calkowicie stracilam przyjaciol.... zupelnie jakbym przestala istniec .... brakuje mi takich osob z ktorymi moglabym porozmawiac, pozalic sie czy tez porozmawiac o "pierdolach" to smutne ale prawdziwe moj partner ciezko pracuje wiec nie chce go obarczac moimi "smetami" a gdy chce porozmawiac z kims blislom to slysze ze sie uzalam itp czasem czuje sie oszukana daje z siebie wszystko zawsze bylam pomocna otwarta a teraz czuje sie wyprana z uczuc.....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja czesciowo przez swoja prace stracilam starych znajomych, bo nie bylo czasu na spotykanie sie wtedy kiedy oni chcieli a niestety pracowalam tez w weekendy. Naturalnie w pracy zrobilismy sie taka "paczka" i po zmianie razem sie czasem gdzies szlo i spedzalo czas. Ale jak juz poszlam na l4 to nawet dla nich jakbym przestala istniec, jakby ciaza byla choroba.... Naprawde czasem brakuje tego kontaktu z ludzmi
Ja tez znam az za dobrze to uczucie jak inne wydawalo by sie ze bliskoe osoby potrafia wykorzystac...byle "przyjaciolki" czy tez byly partner po ktorym zostal mi dosc spory kredyt...takze teraz mam problem komukolwiek zaufac. Takze glowa do gory, nie jestes sama takich jak my jest jeszcze troche
Ja tez znam az za dobrze to uczucie jak inne wydawalo by sie ze bliskoe osoby potrafia wykorzystac...byle "przyjaciolki" czy tez byly partner po ktorym zostal mi dosc spory kredyt...takze teraz mam problem komukolwiek zaufac. Takze glowa do gory, nie jestes sama takich jak my jest jeszcze troche