reklama
ewa72
Mama Maciusia
Powiem Wam,ze tu ze szkola tez tak dziwacznie.Male dzieci chodza dluzej,chyba do polowy lipca.Duze maja 3 mc.wakacji,jak moj Michal w collegu.Ale tez jedni koncza z koncem maja inni o tydzien pozniej.Potem roznie rozpoczynaja!
Edysiek
odkrywca
Madlen moja Angelika też się cieszy, że są wakacje. Bo coś na razie nie przepada za szkołą. Tylko, że wakacje dopiero się zaczęły. No i pogoda dopisuje więc może się taplać w basenie i na razie się nie nudzi. Ja wczoraj też trochę się pomoczyłam a potem drzemałam na leżaczku,
bo upał straszny i nic nie chciało się robić. Dopiero późnym popołudniem ugotowałam zupę z botwinki
i poszłam na ogródek.
A co do prezentu to raczej jakąś zabawkę kupię ( tak do 150 zł ) myślałam też o koniku na biegunach, ale sama nie wiem bo oni maja małe mieszkanie. Ale imprezka będzie dopiero 24 lipca, więc mam jeszcze troszkę czasu.

A co do prezentu to raczej jakąś zabawkę kupię ( tak do 150 zł ) myślałam też o koniku na biegunach, ale sama nie wiem bo oni maja małe mieszkanie. Ale imprezka będzie dopiero 24 lipca, więc mam jeszcze troszkę czasu.
Crazy Girl
Fanka BB :)
Witam
Z nudów przeglądam forum i natknęłam się na ten wątek i znalazłam w nim wiele wspólnego ze mną
I mam ochotę do Was się przyłączyć. A wspólne to np właśnie brak znajomych.. I utrata starych znajomych z PL.. I najważniejsze - miejsce w którym można mówić o wszystkim, bo mój mąż czasem ma dość tego mojego gadania i wcale mu się nie dziwie.
Mieszkam z mężem i córeczką w Irlandii od 3 lat
Mogę zostać
?
Mieszkam z mężem i córeczką w Irlandii od 3 lat
Crazy Girl
W północnej? Ja tam często bywam
W enniskilen. Na zakupy tam jeżdżę 
W północnej?

ewa72
Mama Maciusia
Witaj Crazy Girl!WitamZ nudów przeglądam forum i natknęłam się na ten wątek i znalazłam w nim wiele wspólnego ze mną
I mam ochotę do Was się przyłączyć. A wspólne to np właśnie brak znajomych.. I utrata starych znajomych z PL.. I najważniejsze - miejsce w którym można mówić o wszystkim, bo mój mąż czasem ma dość tego mojego gadania i wcale mu się nie dziwie.
Mieszkam z mężem i córeczką w Irlandii od 3 latMogę zostać
?
Ja rowniez mieszkam w Irlandii,w Dublinie.A Ty w jakich rejonach?
reklama
Crazy Girl
Ja w Leitrim - Trochę daleko od Ciebie..
Ostatnio pisałaś mi chyba nr do alergologa
Dzieki
Ostatnio pisałaś mi chyba nr do alergologa