reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

dzień dobry witam poranną kawką
Jola to nie pierwszy okres po porodzie a w sumie nosi mnie bo pełno problemów na głowie a tu jeszcze okres.Majka mi wstaje od dwóch tygodni i też cały czas na nogi zamiast spać.Teraz już chodzi nawet przy meblach więc muszę mieć oczy wkoło głowy
Ewa ja pochodzę z Gubina

reklama
Dzien doberek w ten sliczny poranek.
Justyna,no widzisz to podobne rejony.A co Cie wywialo az tak daleko?
U nas to samo,budze sie w nocy a on stoi,ma isc spac-to samo.Bardzo jest zadowolony,ze opanowal ta sztuke,ha ha.Teraz wstaje juz wszedzie i ciagle!Tak jak mowicie,oczy do okola glowy plus jeszcze jedna para potrzebne!!!

Mamcia dopiero zauważyłam że obie mamy synków Kacperków i to w jednym wieku
Ewa miłość mnie wymiotła z rodzinnych stron:-)

Mamcia ogólnie jest w miarę ok chociaz wiadomo że im więcej dzieci w domu tym trudniej.My w sumie mieliśmy skończyć na dwójce ale zachciało nam się córki no i mamy.A jak ma Twój K na imię? Krzysztof? Bo mój tak ma

troche tu nie zgladalam,a tu tyle napisane..
witam nowa mamuske..justyna prawdziwa matka-polka z ciebie,my teraz mamy w planach trzecie dziecko..z jednej strony chce a z drugiej sie boje,ta dwojka juz duza,wiec jak sobie pomysle o pieluchach,zabkach,tak jak teraz maja jolka i ewa,to sie zastanawiam..ale chyba jednak sprobuje,tym bardziej ze moje dzieciaczki juz nas mecza jakis czas,a poza tym im wiecej dzieciaczkow w domu tym weselej..jestem juz po @,wiec mozna zaczac starania..
my dzisaj na imprezce u meza w pracy,nawet fajnie bylo,dzieci mialy troche rozrywki,chociaz na poczatku to sie caly czas do mnie kleily,dopiero pozniej sie wkrecily,a jak czas do domu,to chcieli jeszcze zostac,normalne u nich.jeszzce tylko 3 dni i mamy wakacje,ufff.nie trzeba bedzie rano wstawac i do szkoly leciec,bo spac to chyba i tak za dlugo nie bede mogla,bo moj syn uwielbia rano bawic sie wszystkimi swoimi grajacymi zabawkami,a troche ich ma..wiec pobudka poranna murowana.:-D

reklama
ewa tez mam taka nadzieje,ze jakby juz bylo to malenstwo,to ta dwojka troche mi pomoze..
ide wsadzic mlodego do wanny,bo jeszcze chwila i mi zasnie.zajrze do was pozniej .

Do góry