reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

reklama
Na szczęście wiem ;-) i kamień z serca mi spadł.. Otóż w Pl powiedzieli mi ze ma alergie i ze mam odstawić wszystko co podejrzane i szukać winowajcy.. Mała miała wysypkę na rękach (z tyłu ramion) W badaniach krwi wyszło jej podobno ze ma alergie. Przez miesiąc męczyłyśmy się bo odstawiłam wszystko... a wysypka i tak była wiec pojechalam do niej i okazalo sie ze to nie jest alergia tylko hyperkeratoza a dokładniej nadmierne rogowacenie przymieszkowe. Mi od początku ta alergia nie podchodziła ale jak kazali tak zrobiłam...Mamy nawilżać mocno i używać oilatum do kąpieli i uzupełniać wit a. Pani doktor - super. Polecam :) Bardzo miła obsługa.

witam sie z kawka,dzieci pozwolily dzisiaj troche dluzej pospac,tak sie ladnie od rana bawily,ze nawet nie bylo ich slychac..:szok: jak dobrze miec juz duze dzieci.:-Du nas od kilku dni nie ma slonca,ale jest straszna duchota,przydaloby sie troche deszczu,wczoraj cos sie chmurzylo,juz myslaalm ze zacznie padac,ale spadlo kilka kropli i na tym koniec.
Mamcia Paulinki dobrze,ze juz jestes po egzaminach,czekamy teraz na wyniki,a potem bedziemy wirtualnie swietowac.:tak:,bo na pewno wszystko bedzie dobrze.
Jolka ale kobic z ciebie sie zrobil,nono.milego ogladania,mnie pilka jakos specjalnie nie interesuje,jakos malo interesujace zajecie jak dla mnie,biegaja tylko za ta pilka,az mi sie w glowie kreci.ale pamietam jak 4 lata temu bylismy wNiemczech i tam wszyscy naokolo ogladali,wiec ja tez patrzalam..nawet przez chwile sie wciagnelam wten sport:-D.

Na szczęście wiem ;-) i kamień z serca mi spadł.. Otóż w Pl powiedzieli mi ze ma alergie i ze mam odstawić wszystko co podejrzane i szukać winowajcy.. Mała miała wysypkę na rękach (z tyłu ramion) W badaniach krwi wyszło jej podobno ze ma alergie. Przez miesiąc męczyłyśmy się bo odstawiłam wszystko... a wysypka i tak była wiec pojechalam do niej i okazalo sie ze to nie jest alergia tylko hyperkeratoza a dokładniej nadmierne rogowacenie przymieszkowe. Mi od początku ta alergia nie podchodziła ale jak kazali tak zrobiłam...Mamy nawilżać mocno i używać oilatum do kąpieli i uzupełniać wit a. Pani doktor - super. Polecam :) Bardzo miła obsługa.
Bardzo sie ciesze,ze jestes zadowolona i moze problem okaze sie nie az tak straszny.

ewa72 dokładnie :)
madlen79 kiedy moja mała będzie duża:sorry2:..zazdroszczę...;-)
Jolka łącze się z Tobą w kibicowaniu!;-)

A ja dziś sprzątam... zakupy odwołałam ze względu na mecz wiec chociaż to zrobię ;)

Crazy girl dzieci szybko rosna,nim sie obejrzysz a twoja mala corcia juz nie bedzie taka mala,a potem dopiero sie zacznie..czasami fajnie miec duze dzieci,ale sa dni,ze chcialabym aby moje znowu byly male.bo jak to sie mowi,male dzieci maly klopot,duze dzieci duzy klopot..teraz zaczynam rozumiec znaczenie tych slow.

Crazy girl dzieci szybko rosna,nim sie obejrzysz a twoja mala corcia juz nie bedzie taka mala,a potem dopiero sie zacznie..czasami fajnie miec duze dzieci,ale sa dni,ze chcialabym aby moje znowu byly male.bo jak to sie mowi,male dzieci maly klopot,duze dzieci duzy klopot..teraz zaczynam rozumiec znaczenie tych slow.

Dokladnie :) Pamietam jak kacper mial kilka miesiecy, umeczona noszeniem go na rekach nie moglam sie doczekac kiedy bedzie miec kilka lat bedzie biegac i bawic sie sam :) A teraz czasami nadazyc za nim nie moge :/ maly szatan szaleje :)

mamcia za niedlugo znowu bedziesz nosila na rekach taka mala kruszynke..:-),a my caly czas pracujemy nad naszym trzecim baby,moze nie tak intensywnie,jak to bylo przy naszej dwojeczce,ale staramy sie no i co miesiac wypatruje @,czy dostane,czy przez 9 miesiesy beda miala z nia spokoj:-D,wczoraj znowu sie zapomnielismy,a dopiero pozniej zalapalam,ze mam dni plodne..wiec moze sie uda.:tak:

mamcia za niedlugo znowu bedziesz nosila na rekach taka mala kruszynke..:-),a my caly czas pracujemy nad naszym trzecim baby,moze nie tak intensywnie,jak to bylo przy naszej dwojeczce,ale staramy sie no i co miesiac wypatruje @,czy dostane,czy przez 9 miesiesy beda miala z nia spokoj:-D,wczoraj znowu sie zapomnielismy,a dopiero pozniej zalapalam,ze mam dni plodne..wiec moze sie uda.:tak:

No trzymam kciuki ze sie uda ;) a ja juz nie moge sie doczekac mojej kruszynki :) no i wciaz mysle czy sie uda i bedzie dziewczynka :)

reklama
mamcia ,trzymam kciuki zeby byla dziewczynka,a jak nie uda sie tym razem,to nastepnym..do trzech razy sztuka:-D

Do góry