ewa72
Mama Maciusia
I jak po wizycie?Wiesz juz co dolega malej?ewa72 właśnie wróciłam:-)
u nas ciepło ale wietrznie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak po wizycie?Wiesz juz co dolega malej?ewa72 właśnie wróciłam:-)
u nas ciepło ale wietrznie...
Bardzo sie ciesze,ze jestes zadowolona i moze problem okaze sie nie az tak straszny.Na szczęście wiem ;-) i kamień z serca mi spadł.. Otóż w Pl powiedzieli mi ze ma alergie i ze mam odstawić wszystko co podejrzane i szukać winowajcy.. Mała miała wysypkę na rękach (z tyłu ramion) W badaniach krwi wyszło jej podobno ze ma alergie. Przez miesiąc męczyłyśmy się bo odstawiłam wszystko... a wysypka i tak była wiec pojechalam do niej i okazalo sie ze to nie jest alergia tylko hyperkeratoza a dokładniej nadmierne rogowacenie przymieszkowe. Mi od początku ta alergia nie podchodziła ale jak kazali tak zrobiłam...Mamy nawilżać mocno i używać oilatum do kąpieli i uzupełniać wit a. Pani doktor - super. PolecamBardzo miła obsługa.
Crazy girl dzieci szybko rosna,nim sie obejrzysz a twoja mala corcia juz nie bedzie taka mala,a potem dopiero sie zacznie..czasami fajnie miec duze dzieci,ale sa dni,ze chcialabym aby moje znowu byly male.bo jak to sie mowi,male dzieci maly klopot,duze dzieci duzy klopot..teraz zaczynam rozumiec znaczenie tych slow.
mamcia za niedlugo znowu bedziesz nosila na rekach taka mala kruszynke..:-),a my caly czas pracujemy nad naszym trzecim baby,moze nie tak intensywnie,jak to bylo przy naszej dwojeczce,ale staramy sie no i co miesiac wypatruje @,czy dostane,czy przez 9 miesiesy beda miala z nia spokoj,wczoraj znowu sie zapomnielismy,a dopiero pozniej zalapalam,ze mam dni plodne..wiec moze sie uda.
![]()