reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Witam w ten piękny słoneczny dzień! Milo mi poznać nową koleżankę. Justyna 1980 jesteśmy z tego samego rocznika :tak:.
My po raz kolejny spędziliśmy weekend poza domem. Wyjechaliśmy już w piątek, ale tym razem nieco dalej, bo jakieś 40km, bliżej czeskiej granicy. No i towarzystwo zupełnie inne, bo pojechali z nami brat męża ze szwagierka i ich 4 letnią córką. Tak więc moja Angela miała towarzystwo. Było całkiem przyjemnie, pogoda super. Po raz pierwszy w tym roku kąpaliśmy się. A rybek tylko parę udało się złapać i nawet ja dwie. Podobno cały tydzień ma grzać. Wczoraj po powrocie rozłożyliśmy basen, więc pewnie już woda trochę się nagrzała i dzieciaki będą miały radochę. A i może mamuśka skorzysta.
n060.gif

reklama
Witam wszystkich.Jak patrze na pogode w tv to troche Wam tego lata zazdroszcze.Tu niby tez jest cieplo,ale zeby goraco to nie.Chcialoby sie troche tego lata...My dzis z malym bylismy u ire.lekarza i powiem Wam,ze to jest dopiero porazka.Polscy lekarze bija ich wiedza na glowe.Dobrze,ze to nic powaznego,bo inaczej trzebaby bylo znowu przygotowac pieniazki na prywatna wizyte u pol.lekarza.

u nas jutro ma padac deszcz ale ma byc 27 st. :szok:. Ja juz dzis padnieta ale jeszcze chcemy jakis filmik zobaczyc, pewnie usne...

Witam. U nas zapowiadają coraz większe upały. Przyznam, że na razie mnie to cieszy bo lubię ciepełko :-). A dla dzieciaków radość, bo mogą cały dzień w basenie siedzieć. Jedyny minus to taki, że ogródek trzeba będzie codziennie podlewać.
Wczoraj nie chciało mi się nic robią i pojechałam w odwiedziny do koleżanki z pracy. Angela na początku trochę się wstydziła i nie za bardzo chciała się bawić, bo tam było dwóch chłopaków ( rok i dwa lata starszych) a raczej nie umie się bawić z chłopakami. Ale po chwili wszyscy szaleli w basenie.
Dziewczyny doradźcie mi co można kupić na prezent na roczek, bo jestem w kropce. Mój chrześniak 15 lipca kończy rok, a ja nie mam pojęcia co mam kupić. Myślałam o rowerku, ale chyba moi rodzice kupią. Poradźcie coś.

Edysiek-jest tyle teraz pieknych prezentow.Maciek na chrzciny od chrzestnej dostal srebrne, dzieciece sztucce.Z wygrawerowana data urodzin.Piekne!Mysle,ze to bylby rowniez dobry pomysl na roczek?!Zabawki,ubranka kupuje sie i bez okazji...Sa piekne ramki do zdjec,ozdobne skarbonki...Bylam sama zaskoczona jak tego wiele do wyboru.Zycze udanych zakupow.

edysiek dla rocznego dziecka jest tyle fajnych zabawek,grajacych,edukacyjne jakie tylko chcesz ,ze na pewno cos znajdziesz.zalezy tez ile chcesz pzreznaczyc pieniedzy na prezent?
u nas parno,wczoraj popadalo,ale po tym deszczu bylo jeszcze gorzej duszno,slonca nie ma a nie idzie wyrobic.moje lobuzy juz jutro ostatni dzien do szkoly,dzisiaj juz daly nauczycielom kartki a zamiast kwiatow czekoladki,a raczej cukierki czekoladowe.syn sie upieral przy kwiatach,ale ominelam sklep i juz nie chcialo mi sie wracac,no ale potem powiedzial,ze nic nie szkodzi,da kawiaty za rok:-D

Madzia to Twoje dzieci szczesliwe ze wakacje :) u nas jeszcze do 22 lipca szkola :( jakos nie moge sie do tego przezwyczaic, w takie upaly do szkolu trzeba chodzic :(

mamcia niby szczesliwe,ale pewnie po tygodniu zaczna tesknic za szkola,szczegolnie cora,bo ona to kocha szkole,nie wiem po kim to ma,a syn to chyba faktycznie sie cieszy,bo on to czasami do szkoly niechetnie szedl,dzisiaj rano jak szlismy to mowi,ze go piety bola i to chyba dlatego,ze tak duzo do tej szkoly chodzi:-D,wiec dobrze ze jutro juz jest ostatni dzien.;-)i teraz dwa miesiace wakacji,jak ten czas szybko ucieka,dopiero co bylo poczatek szkoly,a tu juz koniec..........przerabane macie z ta szkola w lipcu,ale za to twoj synek ma wiecej wolnego w czasie roku szkolnego,moje niby tez maja duzo,ale na pewno mniej niz twoj,wiec dlatego latem maja inaczej wakacje.no a od wrzesnia sie zacznie,syn 2kl.wiec jest wiecej nauki,a cora zaczyna 5kl.a potem jeszzce tylko 2 lata i konczy podstawowke...szok,za szybko tutaj te dzieciaki rosna

mialam spzratac,a zamiast tego siedze przy kompie...zaraz uciekam po lobuzy do szkoly,bo koncza dzisiaj oboje o 14,jutro maja tylko do 12,a musze jeszcze dzisiaj podejsc do banku,moj P.mial isc,ale jest dzisiaj w pracy na nadgodzianach,wiec mi przyszlo isc:wściekła/y:

reklama
Tak w ciagu roku jest duzo wolnego, czasami az sie cieszylam jak zima byla przerwa :) bo chodzic mi sie nie chcialo w te deszcze, musze sie przezwyczaic ze te wakacje sa krotsze to nasz pierwszy rok i dlatego tak dziwnie sie czuje ze lato a musze go prowadzac :)

Do góry