reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Mamcia a co byś chciała wiedzieć?
Jola jestem z Orzesza to ok.20km od Katowic.Co do zabków to Majce wyszły dwa na raz jak miała 6,5 m-ca i na razie nie widać następnych.

reklama
Witaj Justyna.Milo Cie bedzie poznac!
Jola u nas to samo,zeby zeby i jeszcze raz zeby!Teraz podalam nawet nurofen i poszedl spac,biedulek moj maly.Nawet nie wiedzialam,ze Ty ze Slaska jestes?

Zupa mi nie wyszla i mam nerwa
a020.gif
za duzo grochu nawalilam i jest tak gesta,ze lyzka normalnie stoi
a010.gif

Eh...ze mnie kuchara jak z koziej dupy traba :huh:

moj pies sie dzisiaj przelamal w wskoczyla do wody :-D nareszcie :-). Zima kiedys nam wpadla z takiego malego walu i nie mogla po tym betonie wejsc na lad strasznie to przezyla ja sama myslalam ze utonie ze zmeczenia, wyciagnelam ja konarem z drzewa :sorry2: i od wtedy miala uraz :-( nawet jak dzieci z basenu chlapia to ucieka do domu :-(. A dzis wracalismy ze szkoly i plynie u nas w parku taki dosc spory strumien i weszlam tam a ona z rozpaczy za mna :tak:, i jej sie spodobalo bo plytko :) ale szalala byscie to widzialy a ja razem z nia :-D

Monika to fajnie,ze psina sie w koncu przelamala :tak: ja tam nawet nie wiem jaki moj pies ma stosunek do wody bo jeszcze z nia stycznosci nie mial,tzn. z taka gleboka woda...bo kapac to go kapie ;-) ale wanna to nie to samo.
Justyna mnie nosi jak mam okres dostac :tak: a jak przyjdzie to juz po wszystkim...zazwyczaj mam mega nerwa i jestem jak tykajaca bomba pare dni przed...ja to wtedy nawet zle decyzje podejmuje np. dzisiaj kupilam japonki a to juz bylam wymienic na inne,ktore kupilam wczoraj a z tych...tez nie jestem zadowolona :no: no wziac i w leb se strzelic...
A Twoj pierwszy okres po porodzie?

Polozylam mala i ma spac...ale gdzie tam,jeszcze pojde do niej z 5 razy,bo nauczyla sie wstawac :cool2:

reklama
Do góry