reklama
Edysiek
odkrywca
ewa72
Mama Maciusia
Za taka tez slicznie dziekuje!
mamcia-jedz,co bedziesz dziecku zalowala,ha ha
Edysiek
odkrywca
Witam. Dzisiaj moja córcia zakończyła zerówkę i już ma wakacje. W szkole zakończenie jest jutro, a dla zerówki było dzisiaj. Trochę dziwnie, ale tak jest co roku. Ale za to było bardzo przyjemnie,aż się łezka w oku zakręciła.
Dzieciaczki troszkę pośpiewały, potańczyły.
Potem wręczenie dyplomów i książeczek. I dyplomy dla niektórych rodziców, mi jako zasłużonej mamuśce też się dostało.
A później prezent i kwiatki dla pani i pani dyrektor.
I do domciu. A za 2 miesiące już się zacznie szkoła i moja córcia będzie już prawdziwym uczniem. Ale ten czas leci...

justyna1980
Fanka BB :)
hej widzę że wszystkie się dobrze znacie a ja też z chęcią poznałabym jakąś nową koleżankę której można się wypłakać
hej widzę że wszystkie się dobrze znacie a ja też z chęcią poznałabym jakąś nową koleżankę której można się wypłakać
ZApraszam do nas Justyna
justyna1980
Fanka BB :)
dzięki za miłe powitanie mam nadzieję że jakoś się odnajdę chociaż będzie ciężko łatwiej mi się pisze na gg
reklama
Hej Justyna fajnie,ze jestes :-)
Napisz skad dokladnie pochodzisz,bo ja tez z gornego slaska...ale w sumie to na granicy z opolskim,bo miedzy Opolem a Czestochowa -Lubliniec-cos Ci mowi??;-)
Ja gotuje zupe grochowa ,mala ma spac bo ryczy i marudna jest,ale to przez zeby,wczoraj zauwazylam,ze u gory jej wyszedl a dziasla mocno spuchniete,bo nastepne sie pchaja.
No i Justyna widze,ze Twoja Majka miesiac mlodsza od mojej,wiec pewnie tez masz przeboje z zebami,co??
Napisz skad dokladnie pochodzisz,bo ja tez z gornego slaska...ale w sumie to na granicy z opolskim,bo miedzy Opolem a Czestochowa -Lubliniec-cos Ci mowi??;-)
Ja gotuje zupe grochowa ,mala ma spac bo ryczy i marudna jest,ale to przez zeby,wczoraj zauwazylam,ze u gory jej wyszedl a dziasla mocno spuchniete,bo nastepne sie pchaja.
No i Justyna widze,ze Twoja Majka miesiac mlodsza od mojej,wiec pewnie tez masz przeboje z zebami,co??