reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

ewa jak chcesz to mam zupe jarzynowa(zostala mi od wczoraj) i zaraz ide smazyc nalesniki z serem,zapraszam.przez ten upal nikt nie ma ochoty u mnie na jedzenie,ale nalesniczki to wiem ,ze dzieci zjedza..mezowy troche niepocieszony,bo dla niego najlepszy obiad to ziemniaczki,sosik i jakies miesko,ale nie ma wyjscia..musi jesc to,co zrobie,hehe
kawke juz wypilam,ale dalej zasypiam..

reklama
a015.gif

Biore wszystko!Nastepnym razem spiszemy sie z rana i moze podeslesz mi jakims kurierem,ha ha.
Ja wiecznie piore,prasuje,sprzatam.Idzie na glowe dostac,ale i tak wole to od garow.

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki jutro o 12 idę na rozmowę kwalifikacyjną ale nic więcej Wam nie zdradzę(nie chciałabym zapeszać;-)
W sobotę też możecie trzymać kciuki za egzamin;-)Będę bardzo wdzięczna
k020.gif

Za to postawię Wam dobrą kawusie
e030.gif

i ciacho
h040.gif

A jak tam Wasze dzieciaczki?Zdrowe już?

Trzymam kciuki :tak: za rozmowe i za egzamin. Widze ze pusto u nas dzisiaj pewnie wszedzie piekna pogoda i sie wygrzewacie :-) ja zaraz po malego do szkoly lece, u nas upal :cool2:

ewa nie ma sprawy,mowisz i masz,nastepnym razem podesle do ciebie kierowce z obiadem,heh..szkoda ze nie mieszaksz na tej samej wyspie co ja..
mamcia Paulinki trzymam kciuki,za rozmowe i egzamin ;-),ale pozniej pochwal sie co to takiego.
jak dobrze,ze jeszcze tylko 2 tyg.i dzieci maja wakacje...u nas w dalszym ciagu upaly,nie idzie wyrobic.

Troche pozno przeczytalam o tych kciukach,ale mam nadzieje,ze dziewczyny trzymaly i efekt jest pozytywny?!
madlen-wyspa niby ta sama,ale panstwo inne.Chociaz dla kuriera nie powinien byc to problem,hi hi.
Mlody laszle jak owca,katar mniejszy,a do tego wysypalo go ma maksa.Chyba po truskawkach????Jutro o 14 witaj panie doktorze.
Tu tez cieplutko,ale nie upalnie.Tak milo,az chce sie zyc!

widac,ze spie dzisiaj..masz racje ewa,wyspa ta sama,ale kraj inny..chodzilo mi o to,ze nie mieszkasz blizej...
ide zrobic sobie kawke,moze troche sie obudze..

Magda tak pozno kawke? Ja moge tylko 1 dziennie :( a tak lubie, ale po kawie lapia mnie skurcze lydek ze spac nie moge ;(

mamcia ja pije rozpuszczalna..a to nie kawa,wczesniej pilam kilka sypanych,ale tutaj nie moge,takie cisnienie,ze mialam zawroty.wiec teraz tylko rozpuszczalna,czasami zwykla..ja to moge wypic 10 kaw i isc spac..nic na mnie nie dziala.

reklama
To dobra jestes :)))) Ja tez pije rozpuszczalna i tez tak mialam ze po kawie moglam isc spac, teraz ograniczam do 1 bo biore magnez.

Do góry