reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Madlen79-gratuluje zaciecia w nauce angielskiego!Ja nigdy nie mialam az takiego zaciecia.Przyjechalam tu ze znajomoscia jez.niemieckiego,ktory okazalo sie moge wsadzic sobie w buty.Angielskiego nie znalam wcale.Teraz jakos daje rade,ale czasami sama sie zastanawiam,jak oni mnie rozumieja,ha ha.
mamcia10-falszywi ludzie to najgorszy temat...
Edysiek-zazdroszcze weekendu.Chcialoby sie gdzies wyskoczyc,oj chcialo!

reklama
ewa musze sie uczyc,nie mam wyjscia,jak chcemy tutaj zostac..a chcemy to jezyk trzeba znac,bo bez niego to czlowiek jak kaleka..przedemna jeszcze dluga droga,ale najwazniejsze,ze probuje..:))

Hej dziewuszki!! ja troche slaba jestem...wypilam wlasnie piwko:-D
Madlen piosenka the best ;-) lubie tak czasem sobie posluchac i poplakac jak mi smutno... a dzis mi smutno...:-( meza nie ma-kto mnie 'pzytuli?';-)
Co do nauki jezyka...ja na zadnym kursie nie bylam i sie nie wybieram -to co umiem to nie wiem gdzie sie nauczylam :eek:
Niby duzo nie umiem ..ale w porownaniu do tego co umialam 5 lat temu to sporo :-D
Coz...jak sie siedzi w domu jak odludek to jak tu plynnie gadac??:cool:
Mamcia tez jestem ciekawa co tam pod sercem nosisz ...ale w sumie to...napewno jakies kochane,rozkoszne,malutkie baby...a jaka plec??? EGAL ;-)
Nie nawiaze do niczego wiecej za co przepraszam,bo w sumie to malo poczytalam...rozmowy prowadzilam ze szwagrem(bo sie chlopak zakochal a twierdzi,ze kocha dziewczyne a nie lubi,wiec mu tlumaczylam,ze tak sie nie da :-D ale on jeszcze malo kumaty-podrosnie to zrozumie) Mykam w kimono
Dobranoc.

ewa musze sie uczyc,nie mam wyjscia,jak chcemy tutaj zostac..a chcemy to jezyk trzeba znac,bo bez niego to czlowiek jak kaleka..przedemna jeszcze dluga droga,ale najwazniejsze,ze probuje..:))
madlen79-swiete slowa!Nalezy mowic w jezyku kraju w ktorym sie mieszka.Tez tak uwazam.Ja jakos daje rade,chociaz zawsze mozna by lepiej.Ucze sie szybko ze sluchu.Bardzo duzo daja mi rozmowy z Irlandczykami,z moja Clare.Mam ogolnie latwosc przyswajania obcych jezykow(po Tatusiu hi,hi)
jestemJolka-to po piwku sie slabnie?myslalam,ze moc nadciaga ha ha

Witam, u nas ciągle piękna pogoda dobrze ponad 30 w słońcu. Ale trochę męcząca taka pogoda. Pojechałam na zakupki i nawet po sklepach mi się nie chciało chodzić:-D. Wzięłam ze sobą Angelę i też się umęczyła bidulka. Kupiłam za to basen, ale na tyle duży żebym i ja mogła się wypluskać:laugh2:

Ewa po piwku sie chce spac :-)
Edysiek o tak,basen to jest to ;-) my w nast. lato tez pewnie bedziemy sie pluskac z mala,bede miec duzo miejsca,wiec tez kupie sobie duuzy basen :-) A u mnie pogoda jakas...dziwna,jest duszno ale troche wiatru tez do tego i dobrze,bo bez wiatru to my chyba bysmy padli wszyscy...slonca oczywiscie nie ma,bo ciemne chmury wisza i kropilo troche ale jest goraco-no porabana pogoda.

edysiek ale wy macie super,duzy basen wduzym ogrodzie..ja niestety nie mam tak dobrze jak ty,jak bedziemy wpl.to tez chcemy kupic cois takiego naszym lobuzom..ale jak to wszystko bedzie tam wygladalo,to jeszcze nie wiem..mam nadzieje,ze tafimy na ladna pogode..

a ja wczoraj dorobilam sie kilku roslinek,moja cora kupila w szkole,bo byla wyprzedaz,a ze ona chodzila po lekcjach na klub z ogrodnictwa,wiec musowo trzeba bylo kupic..jakies kwiatki,pomidory i papryczki w doniczkach,a po szkole dostala jeszcze salate..tez w doniczce..i teraz ktos musi o to dbac..a ja nie mam reki do kwiatow,:zawstydzona/y:uwielbiam rosliny,ale jakos wszystkie przy mnie umieraja..:-:)zawstydzona/y::sorry2:ale tata juz sie zglosil ,ze zadba o te roslinki..i cale szczescie,bo my mi dziecko sie zaplakalo..bo ona caly rok to wszystko siala i pielegnowala:tak:
a u nas pogoda dzisiaj dziwna..niby cieplo,ale zimny wiatr wieje..na moje moze tak byc..poki jestem w miescie to taka pogoda jest fajna,bo upaly zle znosze..latem na wsi to o k,niech bedzie goraco,ale nie teraz..
milego popoludnia :))uciekam brac sie za obiad..dzisiaj placki ziemniaczane..tata jest w domu,wiec mial kto trzec ziemniaki:-D

edysiek ale wy macie super,duzy basen wduzym ogrodzie..ja niestety nie mam tak dobrze
Madlen i właśnie dlatego chciałam mieszkać na wsi. Co prawda są też minusy, ale jak dla mnie plusów jest sto razy więcej. Powiem ci, że ja tez kiedyś nie umiałam zajmować się roślinkami, ale powoli się uczę. Tak na dobre to chyba ogródek mam gdzieś od 3 lat, ale staram się żeby z roku na rok był coraz ładniejszy. A w domu to nie mam za dużo kwiatków, kilka doniczek.

Ostatnia edycja:
edysiek ja zawsze uwazalam,ze na wsi jest duzo lepiej niz w miescie..moze i sa minusy,ale i tak jest lepiej,szczegolnie jak sa dzieci.,wiecej swobody i przestrzeni.:tak::tak:..a to ,ze wszedzie daleko..no coz,do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic,w miescie oprocz tlumu ludzi,chalasu i smorodu aut tak naprawde nic nie ma...

dzisiaj tata zrobil korytko do roslinek..mowilam mu zeby kupil,ale on sie uparl ze zrobi sam..teraz pomalowane schnie a jutro juz beda w nim kwiatki..:-Dtylko ciekawe,jak dlugo pozyja..:-D:-D??

reklama
mamcia szczesliwej podrozy...:)),nie zazdroszcze tobie,jechac w takim upale...........zebys szybko zajechala.:tak::tak:

Do góry