reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

hejka,bylam dzisiaj u dentysty z lobuzami,nawet Hubi dal sobie w buzie zajrzec..jeden zab do zrobienia,w czwartek juz nastepna wizyta.Martyna oprocz tych co ma do wyrwania,reszta zdrowych..pozniej tylko bedzie musiala miec aparat.ale ja to akurat cieszy,bo jej sie podoba taki metal na zebach:-Dja tez usiadlam na fotel,tak przy okazji,ale nie robilam,bo mnie cena zalamala..ponad £100 :-(byc moze bede miala jakos znizke,ale jeszcze nie wiem dokladnie,ale dowiem sie..wiec jest nadzieja:-).jak wrocilismy to zjedlismy tort czekoladowy,bo na prezenty nie mialam czasu i glowy..:no:ale dzieci nic nie mowily,sa wyrozumiale..mowily,ze poczekaja..moze jutro cos im kupie..tyle u mnie,pa

reklama
Hej :-) Ugotowalam gulasz,pojadlam i teraz bym najchetniej spac poszla :sorry:
Co do cen w PL... to mi tez sie TU lepiej robi zakupy ,bo tutaj wiekszosc produktow kupuje za 0,99, 0,69 1,59, 1,99 itp. a w pl to juz jest 5,99, 3,99, 9,99 nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi...Nawet jak tu wydam 100€ (a na polskie to kupa szmalu) to kupie tu zdeeeecydowaaaanie wiecej niz w PL za 100 zl. ale ja juz nie przeliczam. U mnie zawsze co tydzien idzie stowa na zakupy,wiec wychodzilo by ,ze TU drozej,ale tu sie tez inaczej zarabia.I za 100 € mam caly koszyk a w PL za 100 zl?? :dry:
.
No teraz już jestem uświadomiona:-D, i oczywiście ta różnica w zarobkach jest bardzo duża. Jakoś jednak trzeba dawać sobie radę. Na szczęście oboje pracujemy, więc nie jest źle.
Moje dziecko zadowolone z wyjazdu do kina, w sumie to był jej pierwszy wyjazd ze szkoły ( do przedszkola nie chodziła, dopiero do zerówki poszła). A dzisiejszy festyn został przesunięty na 17 czerwca, oczywiście z powodu pogody. Miałam brać urlop, ale po co, lepiej poczekam na lepszą pogodę. Mam nadzieję, że w końcu się poprawi:eek:.
W poniedziałek odwiedziłam koleżankę, która jest na przymusowym wychowawczym. Dawno się nie widziałyśmy, więc miałyśmy o czym gadać. Trochę się martwi czy w ogóle będzie mogła jeszcze wrócić. Mówi, że przez lato może siedzieć z dziećmi w domu, ale jesienią to już gorzej, zacznie się szkoła i różne inne wydatki. Starałam się ją podnieść na duchu, ale sama nie wiem co jej powiedzieć.

wkleje wam piosenke ,ktora ostatnio trzyma mnie,zebym bardziej nie zwariowala..

[video=youtube;cdUi0Y5piAY]http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY[/video]

Piękna piosenka, naprawdę podtrzymuje na duchu. Dopiero pierwszy raz ją słyszałam, nie znam tego Dżemu, tylko ten stary z Ryśkiem... Madlen nie daj się, wszystko będzie dobrze.
U nas w końcu dzisiaj zaświeciło słońce, aż żyć się chce. Więc weekend ciekawie się zapowiada:cool2:.

co u was? my wczoraj bylismy na grillu u znajomych..troche sie rozerwalam..tak za mna piwo chodzilo,ze szok ale nie moglam..:( czekam juz az odstawie te wszystkie moje lekarstwa..musze odreagowac stres ostatnich dni..:) a jutro popoludniu mam egzamin,wiec trzymajcie kciuku !!
pozdrawiam :))

mamcia trzymam kciuki,a chcesz znac plec dziecka? ciekawe,co tam w twoim brzyszku rosnie,chlopiec czy dziewczynka??

Mam nadzieje ze sie dowiem :) bo jestem ciekawa...ahc moj maly robaczek :) ogolnie ostatnie 2 dni mam fatalne wsztstko mnie wkurwia za przeproszeniem :( powiem tylko tyle ze nienawidze falszywaych ludzi!!!!

WITAM ! U nas w końcu piękna pogoda, a więc i weekend się udał :-). W piątek byłam u kumpeli na plotkach, dołączyła się jeszcze jedna więc było wesoło.
A w sobotę znowu wybraliśmy się pod namiot, w niedzielę już było tak gorąco, że wczesnym popołudniem wróciliśmy. W domu Angelika popluskała się w basenie, aż jej zazdrościłam:-D. Podobno cały tydzień ma być gorąco.
Mamcia jak już będziesz wiedzieć daj znać.
Madlen kciuki już bolą, napisz jak poszło.

mamcia,edysiek dzieki:-)juz po...ufff.chyba dobrze poszlo,troche sie denerwowalam i z tego wszystkiego zapominalam slow,ale cos tam gadalam..mam tylko nadzieje,ze odpowiadalam na temat?trafilam na kobiete stad,wiec jej akcent byl koszmarny,typowy irlandzki belkot,ale dalam rade:-D.za tydzien pisemny..a wyniki beda dopiero w lipcu..jak dostane 4 certyfikaty,bede szczesliwa,bo to bedzie oznaczalo,ze cos ten jezyk zaczynam kumac:-D:-D,a jak nie to za rok powtorka

reklama
mamcia, ja tez nie lubie falszywych ludzi,chyba nikt ich nie lubi..takie osoby lepiej omijac z daleka..ide zobaczyc na @,co tam napisalyscie:tak:nie denerwuj sie ,bo to dziecku szkodzi..jestem ciekawa jakiej plci istotke nosisz w brzuszku? :*

Do góry