weszłam w ten watek przypadkowo... głównie z powodu tematu... również szukam przyjaciółki.. ostatnio wszystko mnie przytłacza.. 
reklama
weszłam w ten watek przypadkowo... głównie z powodu tematu... również szukam przyjaciółki.. ostatnio wszystko mnie przytłacza..![]()
witaj

ewa72
Mama Maciusia
Witaj.weszłam w ten watek przypadkowo... głównie z powodu tematu... również szukam przyjaciółki.. ostatnio wszystko mnie przytłacza..![]()
mamcia10 daj znac jak dojedziesz i jak minela droga.
Edysiek
odkrywca
Witaj gosiaczek. Napisz coś o sobie, ile masz dzieci? Mamcia szczęśliwej podróży.
witam sie z rana,kawka juz wypita,pranie sie pierze..a ja zaraz biore sie za robote,bo jakisms dziwnym trafem dostalam wene..mezowy pojechal dzisiaj na szczupaki...ciekawe czy jakiegos zlowi,a za tydzien rozpoczyna nocne lapanie ryb...co roku to samo,tak to juz jest jak ma sie w domu wedkarza...a moj Hubi cos chory,od wczoraj wieczor goraczka 38.6 i raz zwymiotowal..jak mu do jutra nie przejdzie to bede musiala zbrac go do lekarza...najgorsze,ze mowi ze gardlo i uszy go bola..:-(mam nadzieje,ze to nie angina..bo dopiero co na nia chorowal..a ja w pon.mam znowu egzamin,na szczescie ostatni..
milego weekendu,ale pewnie jeszcze do was zajrze,,,bo zapowiada sie na to ,ze nigdzie nie wyjde..:-
no:
milego weekendu,ale pewnie jeszcze do was zajrze,,,bo zapowiada sie na to ,ze nigdzie nie wyjde..:-
cos o sobie... mama 16 miesiecznego Emila, zona... faceta ktory ostatnio widzi tylko swoje problemy, studentka... walczaca z sesja w chwili obecnej.
a tak pozatym... zagubiona, przerosla mnie perspektywa dalszych decyzji zyciowych
a tak pozatym... zagubiona, przerosla mnie perspektywa dalszych decyzji zyciowych
gosiaczek glowa do gory,bedzie dobrze a z facetami to juz tak jest,ze czesto gesto widza tylko swoje problemy,niestety.widze,ze masz duzo na glowie,powodzenia na sesji..my kobiety zregoly jestesmy sline,dasz rade a jak tylko czas pozwoli to pisz
moj synek jednak chory..:-(rano chwilowo garaczka spadla,a teraz znowu podkoczyla do gory..nie wiem,czy jeszcze dzisiaj z nim nie pojade do lekarza..co wypije,to zwymiotuje..........na jedzenie nawet nie spojrzy.........
moj synek jednak chory..:-(rano chwilowo garaczka spadla,a teraz znowu podkoczyla do gory..nie wiem,czy jeszcze dzisiaj z nim nie pojade do lekarza..co wypije,to zwymiotuje..........na jedzenie nawet nie spojrzy.........
ewa72
Mama Maciusia
Moj maly chyba tez chory,bynajmniej katar go zaatakowal.O nie,oby tylko na chwile,bo u niego moze sie skonczyc zapaleniem oskrzeli.Goraczki jeszcze nie ma,ale juz sie martwie.
gosiaczek-w problemach na tej stronie forum nie bedziesz sama.Kazda z nas trafila tu pewnie z ciekawosci i samotnosci...Wiele z nas jest do dzisiaj.Razem latwiej.
gosiaczek-w problemach na tej stronie forum nie bedziesz sama.Kazda z nas trafila tu pewnie z ciekawosci i samotnosci...Wiele z nas jest do dzisiaj.Razem latwiej.
ewa72
Mama Maciusia
No i mamy chore dziecko.Ma tak straszny katar,ze nie moze spac.Jejku,juz nie wiem jak mu ulzyc.
reklama