reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Ze mnie dzisiaj ranny ptaszek,15 minut po 6 otworzylam swe oczeta:-D juz jedno pranie z linki zdjelam,drugie sie pierze i poodkurzalam nawet,ale to dopiero zajawka tego co mam jeszcze do zrobienia:dry: Wczoraj wieczorem o 22 pozarlam paczka:szok: bo maz mi przywiozl,moja przyszywana teciowa piekla.A ja to zazwyczaj po 18 juz nie jem,w ogole rzadko jem takie rzczy jak ciasta...
Pogoda znowu do bani,szaro,buro i ponuro.Musze jechac po karme dla psa i do ruskiego sklepu po chrupki dla malej.
A dzien matki my TU mielismy 9 maja....bo tu jest zawsze w pierwsza niedziele maja .
Ale do swojej mamy wczoraj zadzwonilam.Bo moja mama od dwoch lat nie pije,poprawila sie...szkoda,ze dopiero teraz,ale lepiej pozno niz wcale.
Udanego dnia kobity :-D

reklama
ale tu dzisiaj cisza..:confused: jak nigdy,a was gdzie wszystkie wywialo?? ja mam dzisiaj kiepski dzien,,noga caly czas boli,chyba jest jeszcze gorzej niz bylo rano i jakby tego wszystkiego bylo malo,to jeszcze zmoklam jak wracalam z dzieciaczkami ze szkoly.:wściekła/y:..juz niech sie ten dzien skonczy!!,musialabym troche posprzatac,ale jakos nie mam weny..najchetniej to bym poszla juz spac i obudzila sie rano/:-(

Cos wszedzie dzisiaj pustawo.Kobietki!takie zabiegane jestescie?Madlen79-przekichane z ta Twoja noga.Boli nadal?
jestemJolka-a Tobie kobietko spac nie daja?Bo chyba nie sama z siebie wstalas o 6!?Boze,jak ja marze o jednej caluskiej przespanej nocy!A teraz mlodemu wylazi gorna jedynka i dzisiaj budzil sie 3 razy.A ile zeboli ma juz Twoja Maja?

ewa72 pamietam jak ja mazylam zeby przespac cala noc haha,moj ma prawie 2 latka a i tak wstaje do niego 2-3razy bo mnie wola! Od wczoraj go czysci nie wiem po czym i pokazuje na brzuszek,ledwo sie obudzil odrazu na nacniczek chcial.Tak sobie mysle ze moze wlasnie zabki mu ida bo na dole jeszcze mu brakuje i od tego tak go czysci :-(

Dobranoc

mamuski,ja was normalnie nie poznaje..zawsze tyle klikacie,a teraz taka cisza..
ja siedze w dokmu,dobrze,ze weekend bo z ta moja chora noga niebardzo mam ochote na chodzenie.dzieciaki troche marudza,bo chca gdzies isc,ale rozumia,ze mama nie da rady.ledwo zakustykalam sie do i ze szkoly..bol jak ch....a!!mam nadzieje,ze antybiotyki zaczna szybko dzialac i moja noga wydobrzeje.

Madlen oszczędzaj się, chociaż przy dzieciach nie zawsze się da ;-). Dobrze, że w końcu ten antybiotyk dostałaś.
Ja dzisiaj w nocy też miałam pobudkę i musiałam położyć się razem z moim ( dużym już ) dzieckiem. Zdarza się to od czasu do czasu i wtedy to ja muszę iść do niej, bo ona z nami nie chce się położyć. Przyznam, że to trochę moja wina :zawstydzona/y:, bo dość często z nią spałam.
U nas właśnie przeszła burza, masakra z tą pogodą:wściekła/y:. Po raz drugi posiałam ogórki, bo z poprzednich wyszedł 1 :tak:.

Madlen oszczędzaj się, chociaż przy dzieciach nie zawsze się da ;-). Dobrze, że w końcu ten antybiotyk dostałaś.
Ja dzisiaj w nocy też miałam pobudkę i musiałam położyć się razem z moim ( dużym już ) dzieckiem. Zdarza się to od czasu do czasu i wtedy to ja muszę iść do niej, bo ona z nami nie chce się położyć. Przyznam, że to trochę moja wina :zawstydzona/y:, bo dość często z nią spałam.
U nas właśnie przeszła burza, masakra z tą pogodą:wściekła/y:. Po raz drugi posiałam ogórki, bo z poprzednich wyszedł 1 :tak:.
Edysiek-czy male czy duze,jak marudzi,trzeba wstawac!Tak to juz z tymi dziecmi jest.Powiedz prosze,moze to glupie pyt.ale gdzie lezy Boleslawiec?Jakos ciezko mi zlokalizowac w glowie?!I siej kobieto siej, bo babcia mowila,ze w tym roku ogorki beda drogie,bo ich nie ma.Moze z tego siewu bedziesz miala z 2,ha ha.

witam sie wdeszczowy poranek..na moje to nawet dobrze,ze pada bo dzieciaczki nie bada meczyc,zeby gdzies z nimi isc..ufff

Witam, ja właśnie w gościach jestem. Bratowa ma imieninki, więc się wybraliśmy. Dodatkowo dzisiaj są dni Bolesławca, więc trochę atrakcji się znajdzie. Moje dziecko strasznie chciało na karuzelę, ale niestety nie było żadnej dla niej, bo albo dla całkiem dużych albo dla malutkich. Jedynie na samochodzikach pojeździłyśmy sobie :-).
Ewa a Bolesławiec leży na Dolnym Śląsku. Bolesławiec - plan miasta, opis miasta, rozkłady jazdy, zdjęcia, noclegi, odległości, hotele i RSS. Turystyka, wczasy, wakacje, wycieczki i noclegi - Bolesławiec, woj. dolnośląskie Jakieś 20 km od niemieckiej granicy w Jędrzychowicach. Może coś słyszałaś o bolesławieckiej ceramice.

reklama
u nas w bydgoszczy dzis bardzo ladna pogoda ale jutro zapowiadaj deszcze :( w poniedzialek ide na pobranie krwi no i musze zarejstrowac sie do ginekologa...a kasa leci w pl tak ze szok :szok: juz zapomnielam jakie tu sa ceny!!! wczoraj cos na chlebek, obiad, jogurciki i 100 zl poszlo:no: szok....

Do góry