reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam przyjaciolki

Witajcie. Melduję się dopiero teraz ale mąż ma dziś wolne i postanowiłam go trochę wykorzystać. Najpierw pojechaliśmy ze starszą na lapisowanie ząbków a potem ja do okulisty.

Witam
Czytam sobie jak zwykle zaleglosci haha
Ja sie pochwale ze za tydzien odbieram prawko-ale czy bede jezdzic? oto jest pytanie haha,tyle dziwolagow jezdzi ze masakra!

Ja włąśnie z tego samego powodu zastanawiam się czy w ogóle iść na prawko chociaż teraz bardzo by mi się przydało

mamcia10-juz jestesmy po.A kciuki mialy byc za moja jazde:zawstydzona/y:.Ale chyba faktycznie trzymalas,bo nawet plynnie mi poszlo:-).Maciejka ma sluch w 100%.Reagowal na kazdy odglos.Do tego pani go zwazyla i ma 10.630 oraz 75cm.dl.uff

Gratulacje dla Maciusia

Witajcie.Troche mialam do poczytania,ale juz nadgonilam.Co do tematu tesknoty za Polska...u mnie tak roznie bywa,mowilysmy juz o tym.Mysle,ze czasami tesknie,bo jestem tu sama.Nie mam nawet kolezanki,do ktorej lub z ktora moglabym gdzies sama wyjsc.Tam bylo inaczej...Moje zycie to Maciek 24h.na dobe,gotowanie,pranie,sprzatanie,spacerki...I tak kazdego dnia.Michal ma juz tyle lat,ze oduczylam sie takiego rytmu.Kocham moje dzieci nad zycie,ale chwilami mam dosc.Moze to chore,ale chwilami mysle,ze nic nie osiagnelam w zyciu.Kiedys mialam plany,chcialam byc architektem,ha ha.A tu ani studii,ani dobrej pracy.Zycie tez takie pomieszane...Wyszlam za maz majac 18lat i nie bylam wcale w ciazy.Wydawalo mi sie,ze taka madra i dorosla jestem.Potem po pol roku ciaza.Maly mial 8mc,jak pojechalam do pracy do Niemiec.Dzis wiem,ze to byla kiepska decyzja ale wtedy nie mialam wyboru.I tak minelo 7lat,rozwiodlam sie.Poznalam kogos,myslalam,ze zlapalam Pana Boga za nogi!!!Ha ha ha(smiech przez lzy)W mc.3 rocznicy slubu wyszedl z domu i juz nie wrocil.Zabral wszystko...Okradl,czulam sie upokozona...Udalo mi sie stanac na nogi dzieki obecnemu mezowi.Ale czy jestem szczesliwa?Moze to ze mna jest cos nie tak?Ciagle czegos szukam,marze a realia tak szybko sciagaja na ziemie.Ale sie otworzylam!Moze nie powinnam?Chociaz to forum o tem.szukam przyjaciolki.

Ewa oj dostałaś po uszach od losu. Mam nadzieję żę już swój limit wykorzystałaś

kokusia ty jestes najbardziej obeznana na tym forum,,zgadzasz sie?zeby zalozyc taka grupe?tu bedziemy mogly tez pisac,ale na takie neutralne tematy..

dobra ja uciekam,musze jechac do miasta i Hubcia do lekarza zarejestrowac z tym uchem..(a jeszce siedze w pizamie)..trzymajcie sie babeczki,zajrze do was wieczorkiem..i pomyslcie o tej grupie:cool2:

Słuchajcie dzięki za zaufanie. Co prawda nigdy czegoś takiego nie tworzyłam ale już się troszkę rozejrzałam i teraz pytanko do Was jak ma się nazywać ta grupka. No i rozumiem że będzie na zaproszenia z wiadomościami i obrazkami widocznymi tylko dla nas

reklama
kokusia o takim czyms wlasnie myslalam:tak:,,prywatna grupa,do ktorej dostep (chodzi mi o rozmowe),beda mialy tylko wybrane osoby,,na zaproszenie,nikt z poza nie bedzie widzial o czym piszemy:no:..nazwa grupy obojetnie jaka,wymysl cos,,wierzymy w ciebie:tak:..aja niebardzo sie na tym znam,dziewczyny chyba tez..tylko ty jedyna z naszego grona jestes najbardziej kumata na tym forum,wiec my sie za to nie zabieramy..ale jestesmy z toba !!:tak:;-):-)

sorki dziewczyny,ze tak pisalam w liczbie mnogiej,ale chyba zgadzacie sie ze mna?ze kokusia,najlepiej sobie z tym poradzi?:-)

a ja bylam w miescie,ale nic nie kupilam,oprocz farby do wlosow..jakos brak weny na zakupy..(ogolnie to ja nie lubie zakupowego szalu,moze tez dlatego,ze nie mam tutaj z kim chodzic po sklepach??:-() ale zalatwilam co mialam do zalatwienia,Hubcia tez zarejestrowalam,na przyszla srode,mam wizyte,takze jest dobrze.a teraz mykam robic obiad,a na komputer puszzcam mojego syna,bo mi stoi na glowa i jeczy,ze chce bajke ogladac..juz zdrowy to sie nudzi..a do szkoly dopiero w poniedzialek idzie..
milego popludnia..

madlen79-mysle,ze wlasnie o taka forme nam chodzi!Co do zakupow,usmialam sie,bo mamy podobne FARBA DO WLOSOW,plus ja jeszcze gotowe Maciusiowe obiadki.Me dziecie jeszcze nie pcha sie do komputera,ale ma jakis slaby dzien i meczy batona.Wszystko dzis na NIE.Tylko mamy rece sa na TAK.

madlen79-mysle,ze wlasnie o taka forme nam chodzi!Co do zakupow,usmialam sie,bo mamy podobne FARBA DO WLOSOW,plus ja jeszcze gotowe Maciusiowe obiadki.Me dziecie jeszcze nie pcha sie do komputera,ale ma jakis slaby dzien i meczy batona.Wszystko dzis na NIE.Tylko mamy rece sa na TAK.
Hej dziewczyny super pomysl z ta grupa, ale ja tez mam zerowe pojecie :sorry2: Ja juz obiadek zrobiony :tak: zaraz lece po malego do szkoly. A jakie kolorki wlosow sobie robicie?

Jest jeszcze coś takiego jak wątek zamknięty ale z tym jest sporo zachodu bo trzeba do moderatorów pisać i to już chyba istniejący wątek się zamyka więc chyba grupa będzie prostsza a w sumie pisze się tak samo tylko suwaczków nie widać.

No to skoro wątek nasz nazywa się "szukam przyjaciółki" to grupę nazwiemy "psiapsiółki"?

Jeszcze tylko muszę się skonsultować z dziewczyną która taką grupę tworzyła już u nas na regionalnym wątku bo trochę mam zagwozdkę z ustawieniami grupy

Odblokuj albumy
Odblokowane Wiadomości
Wiadomości muszą zostać aprobowane przez założyciela
Tylko grupa widzi swoje wiadomości i obrazki.

Na pewno musi byc zaznaczone że tylko grupa widzi obrazki i wiadomości ale nie wiem o co chodzi z tymi dwoma pierwszymi "odblokuj"

Więc musicie się uzbroić w cierpliwość;-):-)

Kochana!Gdyby to o kolorki chodzilo...mhhh,toz to siwe wlosy trzeba wiecznie maskowac!Bynajmniej w moim przypadku,ja juz starsza pani jestem.
Jery,kokusia nic nie pojelam o co kaman...Ale nic,ja tam czekam cierpliwie.

Ostatnia edycja:
kokusia ja tez nie lapie,tak jak ewa ale zgadzam sie z toba..na wszystko:tak: i cierpliwie czekam..
a farbka to czerwona,mialam juz rozny misz-masz na glowie,ale jakos w odcieniach rudawo-czerwonych czuje sie najlepiej..i dzisiaj chyba pofarbuje sobie ten moj lepek,bo juz takie odrosty,ze wstyd..

razem czy osobno a skąd jesteś? Ja też ze Śląska...
tez jestem tutaj sama, bo przyjechałam z innych okolic i tez nie mam do kogo buzi otworzyć, gdyby nie praca, byłabym dzikusem. W bloku żadnej mamy z dzieckiem...czasem tak bym chciała umówic sie na jakiś spcer z mamą czy cos podobnego a tu kicha. Koleżanki ze studiów albo nie maja dzieci i już nie mamy o czym rozmawiać, albo pracują i spotkam się z kimś raz na pól roku. Rodziny tutaj nie mam, tylko teściowa..
makabra
No...wyżaliłam się..

kokusia ja tez nie lapie,tak jak ewa ale zgadzam sie z toba..na wszystko:tak: i cierpliwie czekam..
a farbka to czerwona,mialam juz rozny misz-masz na glowie,ale jakos w odcieniach rudawo-czerwonych czuje sie najlepiej..i dzisiaj chyba pofarbuje sobie ten moj lepek,bo juz takie odrosty,ze wstyd..
Tez juz mialam duzo na glowie kolorkow :tak: ale blond mi pasuje najbardziej i najlepiej sie w nim czuje :tak: . Ogolnie to padam ze zmeczenia u nas dzis piekielnie goraco bylo a teraz jest strasznie duszno :blink: wszystkie okna pootwierane a udusic sie mozna...

reklama
Tez juz mialam duzo na glowie kolorkow :tak: ale blond mi pasuje najbardziej i najlepiej sie w nim czuje :tak: . Ogolnie to padam ze zmeczenia u nas dzis piekielnie goraco bylo a teraz jest strasznie duszno :blink: wszystkie okna pootwierane a udusic sie mozna...

u nas tez goraco,rano wydawalo sie,ze bedzie zimno i deszcz,a tu skwer..:tak:caly dzien mam wszedzie okna pootwierane,bo nie idzie wytrzymac,ale dobrze,bo ilez mozna grzac w tej chalupce.

Do góry