Czesc dziewcznyki
Madlen ja tez ci slonka zazdroszcze,wyszlam z mala i psem na spacer to zlapal nasz deszcz,zmoklam a teraz juz nie pada
porabana ta pogoda,normalnie tu jesien tej wiosny.
Edysiek witaj ;-) na dolega mi samotnosc,cisza to chociaz tu sobie popiszemy
Ja bylam kuchnie ogladac,bo chcemy kupic nowa,ale te ceny tu odstraszaja,chyba kupimy kuchnie w polsce za 5 tysiecy € to w PL dostane fuul wypas bo tu za porzadna kuchnie trzeba dac 15 tysiecy €
tzn. za taka jaka my chcemy,piekarnik u gory ,i takie tam...
W ogole przeprowadzka mnie czeka w lipcu i az sie boje...ta kuchnia to wlasnie na nowe mieszkanie,ktore wlasnie remontujemy od A do Z czyli nowe okna ,podlogi itp.jedna wielka budowa,na ktorej maz spedza kazda wolna chwile...
Dzisiaj na obiad robie fasolke po bretonsku
jeszcze nigdy nie robilam,wiec ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie,wczoraj mialam puree ziemniaczane i chlopakom nie smakowalo...ale normalne ziemniaki z wody to by jedli tylko,ze mi sie nie chce obierac dla tylu osob,w ogole jak mam gotowac to chora jestem NIE LUBIE 
No ale coz,jak mus to mus,ide do garow :-(
Madlen ja tez ci slonka zazdroszcze,wyszlam z mala i psem na spacer to zlapal nasz deszcz,zmoklam a teraz juz nie pada

Edysiek witaj ;-) na dolega mi samotnosc,cisza to chociaz tu sobie popiszemy
Ja bylam kuchnie ogladac,bo chcemy kupic nowa,ale te ceny tu odstraszaja,chyba kupimy kuchnie w polsce za 5 tysiecy € to w PL dostane fuul wypas bo tu za porzadna kuchnie trzeba dac 15 tysiecy €

W ogole przeprowadzka mnie czeka w lipcu i az sie boje...ta kuchnia to wlasnie na nowe mieszkanie,ktore wlasnie remontujemy od A do Z czyli nowe okna ,podlogi itp.jedna wielka budowa,na ktorej maz spedza kazda wolna chwile...
Dzisiaj na obiad robie fasolke po bretonsku

No ale coz,jak mus to mus,ide do garow :-(