reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

ha ha,mam nadzieje,ze kolezanka kokusia31bedzie ze mnie dumna!Bo to po jej instrukcjach tak mi poszlo!
Paula7-jasne,kazdy wybiera sobie swoj srodek transportu.Wulkan znowu sie odezwal,nasi znajomi przy pierwszym wybuchu byli uziemieni tydz.dluzej na Teneryfie.I wcale nie bylo to zabawne.W srode inni mieli miec lot do Polski,juz odwolany...tragedia.Ale przy normalnych warunkach ja rowniez preferuje samolot.My latamy do Berlina.

reklama
Tez jestem z Bydgoszczy :tak:. Co do auta to my mamy prawko ale auta nie mamy :-( nie oplaca nam sie kupowac auta zeby do pl jezdzic raz lub dwa do roku. Mieszkamy w Londynie i tu lepiej sie przemieszczac metrami niz stac w kilometrowych korkach :) ja na szczescie do centrum nie jezdze nie mam takiej potrzeby ;-) zawsze jak znajomy jedzie do PL to daje znac to zabieram sie z nim :) Madlen79 zawsze pieska moze jakis znajomy popilnowac.

Ale masz swietne polaczenie jak lecisz samolotem... super wsiadasz w Londynie i w Bydgoszczy jestes na miejscu w domku...
pozazdroscic... ja nie mam tak fajnie...

ja jestem z samej Bydgoszczy,wiec mi najlepiej pasuje DUBLIN-BYDGOSZCZ,z belfastu jakies 2godz.pod same lotnisko,ale dzieki temu nie trace na podrozy chwiala moment i jestem na miejscu,a potem tylko autkiem raz ,dwa,trzy i pije sobie kawke w domciu w pl!!samoloty,spadaja,auta maja wypadki..dziewczyny ci ma byc to bedzie,kazdy ma swoje zapisane i przed tym sie nie ucieknie..tez sie boje latac,ale co zrobic,nikt mi przeciez nie kazal mieszkac na wyspie i na sile tez mnie nie pchaja do samolotu..jak ktos ma dluzszy urlop to i moze fajnie autkiem,ale jak ktos ma tylko 2 tyg.to mija to sie z celem..my zawsze i tak mamy wtej polsce malo czasu,na wszystko go brakuje.

oj dziewczyny ale mialam lekturke haha tyle napisalyscie a mnie od wczoraj nie bylo na forum.Siedzialam w domu dwa dni bo taka piekna pogoda! i nie mialam czasu zeby cos napisac,weszlam tylko na chwilke.Maly to juz wariuje haha 2dni bez spacerku!! i nie wiem co z soba zrobic haha nic mu nie pasuje!! ciagle dokucza! A to ma tak do konca tygodnia byc!:wściekła/y:

Witam wtorkowo
a ja sie tylko przywitam zwami i juz uciekam..mlody ma angine,gardlo zawalone jak jasna ch....a!!! bylam z nim dzisiaj rano u lekarza,dostal antybiotyk..nie mam sily na pisanie,cala noc nie spalam,bo mi jeczal i wymiotowal,teraz tez marudzi wiec musze do niego isc i z nim lezec,wtedy sie troche uspokaja..a mezus dzisiaj wolne,ale juz ma zaplanowane jakies zajecia..zadna nowosc,,jak wroci to mnie troche wyreczy i on posiedzi z malym,bo ja musze sie troszke zdrzemnac,cala nic nie zmruzylam oka..jak tylko mojemu dziecku sie poprawi to zajrze do was i popisze wiecej,, ana razie sorki,ale literki mi uciekaja,,no i Hubcio zgory mnie wola,trza isc do niego.

na razie dziewczyny,papa :))

Madlen zdrówka dla Hubercika:tak:

Witam dziewczyny!
Mam nadzieję, że będę mogla od czasu do czasu poklikać z wami. Ja też obecnie, nie mam przyjaciółki ani nawet bliskiej koleżanki. W sumie odkąd po ślubie przeprowadziłam się do mojego M, to nie mam nikogo "do pogadania". Co prawda mieszkam tu już 7 lat, ale jestem raczej typem samotnika i tak jakoś wyszło. Na szczęście pracuję i chociaż w pracy udaje mi się czasem pogadać z jakąś koleżanką. Nawet z jedną kobitką udało mi się złapać kontakt, ale musiała iść na wychowawcze :sad: ( miała do wyboru wychowawcze albo zwolnienie), może jednak będziemy się czasem odwiedzać.
A tak mam nadzieję, że tutaj będę mogła pogadać o różnych babskich sprawach i po prostu czasem się wyżalić. PA!

Witam nową mamusię:-)

kokusia ty taka obeznana w kopiowaniu cytatow,to ja tez mam do ciebei pyt.a jak jakis post jest na poprzedniej stronie,to tez go mozna wkleic??cofnac strone,czy jak??bo ja jeszcze tego nei zalapalm.
czy wy pisalyscie o jakies diecie?bo nie moge doczytac,troche padnieta dzisiaj jestem..jak macie jakas diete cud,to ja tez chce przepis!!

pozdrawiam mamuski:blink:

Dokładnie tak. A co do diety to podeślij mi swój adres to Ci prześlę;-)

ha ha,mam nadzieje,ze kolezanka kokusia31bedzie ze mnie dumna!Bo to po jej instrukcjach tak mi poszlo!
Paula7-jasne,kazdy wybiera sobie swoj srodek transportu.Wulkan znowu sie odezwal,nasi znajomi przy pierwszym wybuchu byli uziemieni tydz.dluzej na Teneryfie.I wcale nie bylo to zabawne.W srode inni mieli miec lot do Polski,juz odwolany...tragedia.Ale przy normalnych warunkach ja rowniez preferuje samolot.My latamy do Berlina.

Ewa jestem z Ciebie BARDZO DUMNA ;-):-D

oj dziewczyny ale mialam lekturke haha tyle napisalyscie a mnie od wczoraj nie bylo na forum.Siedzialam w domu dwa dni bo taka piekna pogoda! i nie mialam czasu zeby cos napisac,weszlam tylko na chwilke.Maly to juz wariuje haha 2dni bez spacerku!! i nie wiem co z soba zrobic haha nic mu nie pasuje!! ciagle dokucza! A to ma tak do konca tygodnia byc!:wściekła/y:

Razem i osobno oj ta nasza pogoda w Polsce jest teraz okropna. Ja już się nie mogę doczekać słoneczka

witam was w piekny sloneczny poranek..ja wiem,ze w Polsce jest zimno i pada..ale jestem dzisiaj taka szczesliwa,az chce sie zyc..na wyspach tak rzadko swieci slonce,ze jak juz sie pojawi to trzeba sie cieszyc i z niego korzystac!!!mi to az dzisiaj sprzatac sie chce..jak nigdy.troche z wami popisze i zaraz uciekam brac sie za robotke,moj P.dzisiaj w domu,bo ktos musi core do szkoly odstawic,a nie chcialabym jeszcze z Hubciem wychodzic,w nocy znowu marudzil i szly wymioty,ale ogolnie jest troche poprawy..zaraz ide mu rosolek ugotowac,bo wkoncu cos musi zjesc.

razem i osobno,gdzie ty sie podziewalas,ze tak dlugo cie nie bylo...a moze to tylko mi tak szybko te dzni uciekaja,ze minie jeden dzien a mi sie wydaje,jakby to byl caly tydzien.

kokusia,juz pisze ci na priv,mojego emaila..

Witam! Dziękuję, za miłe przyjęcie.:-)
madlen79 zazdroszczę ci tego słoneczka. Ja też już mam dość takiej pogody i strasznie brakuje mi ciepełka. No i nie chce już mi się ciągle siedzieć w domu. Poszłabym sobie na dwór, porobiła coś w ogródku a tu albo pada albo wieje.
Myślicie już nad prezentami na Dzień Dziecka? Ja jeszcze muszę kupić prezent na 4 urodziny mojej chrześnicy (ma za tydzień) i zupełnie nie mam pomysłu. I nie wiem czy kupić kolejną zabawkę, bo ona i tak ma ich strasznie dużo ( zresztą moja też) :szok:.
Ale z drugiej strony chciałabym żeby była zadowolona. Raczej jestem przeciwna kupowaniu ubrań i podobnych rzeczy ( chyba że dla maleństwa ). W weekend mam zamiar pojechać na zakupy to może coś znajdę.

witam was w piekny sloneczny poranek..ja wiem,ze w Polsce jest zimno i pada..ale jestem dzisiaj taka szczesliwa,az chce sie zyc..na wyspach tak rzadko swieci slonce,ze jak juz sie pojawi to trzeba sie cieszyc i z niego korzystac!!!mi to az dzisiaj sprzatac sie chce..jak nigdy.troche z wami popisze i zaraz uciekam brac sie za robotke,moj P.dzisiaj w domu,bo ktos musi core do szkoly odstawic,a nie chcialabym jeszcze z Hubciem wychodzic,w nocy znowu marudzil i szly wymioty,ale ogolnie jest troche poprawy..zaraz ide mu rosolek ugotowac,bo wkoncu cos musi zjesc.

Dzien dobry!
madlen7-super,ze Hubercik wraca juz do formy.
kokusia31-dziekuje.Moze nie az tak zacofana jestem:-D
Buty o gigantycznym rozmiarze,mimo pewnych problemow-zakupione!I o dziwo-podobaly sie!Wczoraj Michal ubral sie w calosc lacznie z obowiazkowa mucha!I powiem Wam,ze az lza zakrecila mi sie w oku.Boze,kiedy to zlecialo???Jeszcze nie tak dawno byl taki maly jak Macius,a dzis konczy szkole i idzie na studia...Wygladal pieknie,taki dorosly facet,prawie jak do slubu(oby nie za szybko).
U nas tez ladnie,moze nie slonecznie,ale cieplutko.Wspolczuje tym gdzie tak strasznie pada i sa te okropne powodzie.Az serce peka z tragedii tych ludzi.

reklama
Hej witajcie u mnie tez dzis ladnie sloneczko swieci :) wygrzewam sie w ogrodku Madlen79 super ze z malym juz lepiej :tak: Moj maly tez juz lepiej teoche jeszcze katar kaszel meczy ale do szkoly go puszczam bo i tak bedzie mial przerwe jak pojedziemy do PL a nie chce zeby mial duzo zaleglosci...Pozdrawiam was i ide robic obiadek

Do góry