@Magda.Lena87 jak sytuacja u Ciebie? Jak sie czujesz? Przestalas krwawic? Co mowia lekarze??
@karolinaao a jak Ty sie miewasZ? Jak sytuacja?
@karolinaao a jak Ty sie miewasZ? Jak sytuacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ze jestes w domku i ze juz nie krwawisz. To bardzo dobra wiadomość!Ja juz jestem w domku wszystko ok, dzis rano miałam badanie i mnie wypisali krwawilam tylko w czwartek wieczorem a potem juz nic, nic mnie nie bolało. W sumie nie dowiedzialam się do końca skąd to się wzięło. Konsultowalam sie caly czas tel.z moim lekarzem i mówił,że pewnie był jakiś mały krwiaczek i dlatego.
A powiedzcie mi taka rzecz.. biore takie dawki: duphaston 3x2, luteina podjezyk.2x2 i dopochwowa 2xna noc. W szpitalu powiedzieli,ze dużo tego biorę i mam zmniejszyć duphaston 3x1 i tylko dopoch.luteine jedna na noc a podj.w ogole. Wystraszylam się,bo nie powinno się chyba tak nagle zmniejszać dawek. Dzwoniłam do mojego gin.i mówił,żebym nic nie zmniejszala. A slyszalyscie cos takiego,ze za duzo hormonow moze mieć wpływ na płód żeński? Tak mi powiedzial lekarz w szpitalu
Jak wizyta u poloznej?@ni_kusia dzisiaj mam wizytę u położnej i przyszłym tyg wywołanie 18-19 . Póki co nic a nic się nie rusza @Magda.Lena87 dobre wieści . A co do leków to nie mam pojęcia hmmm może zaczerpnij jeszxze porady jakiegoś dobrego ginekologa . Ja byłam tylko na Luteinie dopochwowej na noc 100 zastrzyki i acard . Tak ze nawet nie brałam tego duphaston.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rozumiem. To trzymam kciuki zeby jednak samo sie ruszylo☺ni_kusia wczoraj tak mnie zbadała ze myślałam ze zwariuje z bólu i odrazu czop pare h po zaczą odchodzić tak ze czekamy może uda się przed wywołaniem . A jak nie to wywolanei w czwartek maja 48h jeśli nie wywołają to cesarka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom