reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

A jak sie miewają nasze male babelki? Jak wam dziewczyny idzie karmienie?
Mam do was pytanie, czy korzystalyscie z opieki poloznej po 21 tygodniu ciazy? Jesli tak to jak to wygladalo?
Mnie interesuje temat naciecia krocza i karmienia bo to dwie rzeczy dla mnie problemowe...

reklama
@ni_kusia Czas naprawdę bardzo szybko leci [emoji33] tylko mi tak się dluzy :( jeszcze nie wiem co mnie czeka jako pierworódkę. ja jestem tutaj tylko pod opieka położnej nie ma czegoś takiego ze lekarz prowadzi ciaze , tylko i wyłącznie jak są problemy chodzi się na konsultacje do szpitala . @0202oliwcia my kochana dalej się męczymy :( malutka jeszxze nie wyszła a już pokazuje charakterek ...po mamusi [emoji85] nie chce narzekać ale z dnia na dzień gorzej . Brzuch mi rozrywa ... ale oby dzieciątko było zdrowiutkie . A jak twoje maleństwo ?? Jak się czujesz ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nikusia bedzie dobrze, nie stresuj sie

U nas sapka zmienila sie w katarek wiec swoje przechodzimy, byle tylko sie to nie przerodzilo w nic wiecej.
Zosia wazy juz 3,7kg, zaczyna byc taka "madrzejsza"

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikusia u nas karmienie idzie calkiem dobrze, zupelnie inaczej niz z Jasiem, dlatego nie musi byc gorzej moze byc lepiej tak jak u nas. Z Jasiem mialam poranione brodawki a teraz nic, wszystko jest inaczej lepiej, plecy nie bola, piersi nie bola, karmimy sie 20-30 minut. Nie martw sie moze byc lepiej niz kiedys.

U nas z karmieniem tez ok dwa dni temu miałam nawał mleczny i cyce mega bolaly dzis juz jest ok mam nadzieje ze tak zostanie ;) moja mała dużo śpi a jak tylko się obudzi to szuka cyca jak wsciekła :o:oops: dzis była wieczora u mnie polozna zdjąć mi szwy z krocza fakt ze zdjęła tylko te zewnętrzne ale nawet nie wiecie jak mi ulzylo moge normalnie siadać nic mnie nie boli nie ciągnie i nie szczypie ;) nawet każda wizyta w toalecie jest normalna bo z tymi szwami to tragedia normalnie ....

@ni_kusia jeśli chodzi o opiekę położnej to ja pod nią nie byłam bo miała częste wizyty u ginekologa i byłam w stałym kontakcie z polozna z przychodni ale jest wlasnie cos takiego ze zglaszasz się do wybranej położnej i spotykacie się dość często ustalacie sobie dogodne terminy i macie konkretny materiał do omowienia jak dla mnie fajna rzecz i Moses na spokojnie z tej opcji skorzystać
A jeśli mozna wiedzieć to czemu te dwa tematy sa dla ciebie problemowe ???

@karolinaao na kiedy ty masz ten termin ?? Wiem ze juz pytalam i przepraszam ze sie powtarzam ale mam skleroze ;):p
Co do tego co u mnie no to ok jakos daje rade czuje sie dobrze choć pobolewa mnie trochę jajnik i lewa strona brzucha teoche mi się ten bol nie podoba ale no w poniedziałek mam wizyte kontrolna u ginekologa to sprawdzony czy wszystko tam jest ok , malutka grzeczna

Dziewczynu wczoraj zaczęłam krwawic i to dość mocno. Byłam przerażona, już myślałam,że to koniec. Przyjęli mnie w szpitalu, miałam badanie. Jest zarodek 6,6mm i bijące serduszko. "Coś tam się odkleja,ale jest dobrze" takie słowa usłyszałam. Wedlug wyliczeń i wg usg ciaza ma 6tyg.i 4dni. W nocy juz nie krwawilam, ale bardzo się boję. Na obchodzie dziś rano tylko pytali czy dalej krwawie i nic więcej mi nie powiedzieli. Ja tu zwariuje

@Magda.Lena87 jeżeli krwawienie ustało to dobry znak . Nie martw się na zapas będzie dobrze tylko spokój może pomoc i bardzo dobrze ze szybko zareagowałaś . Idź sama do ordynatora i powiedz ze jesteś nie spokojna ze bardzo się tym stresujesz czy coś więcej wiadomo na ten temat z badań . I koniecznie daj znać co i jak

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynu wczoraj zaczęłam krwawic i to dość mocno. Byłam przerażona, już myślałam,że to koniec. Przyjęli mnie w szpitalu, miałam badanie. Jest zarodek 6,6mm i bijące serduszko. "Coś tam się odkleja,ale jest dobrze" takie słowa usłyszałam. Wedlug wyliczeń i wg usg ciaza ma 6tyg.i 4dni. W nocy juz nie krwawilam, ale bardzo się boję. Na obchodzie dziś rano tylko pytali czy dalej krwawie i nic więcej mi nie powiedzieli. Ja tu zwariuje
Nie denerwuj się jesteś pod dobra opieka i lepszej nie moglabys miec w takiej sytuacji. Jak jest lepiej to super znak. Odpoczywaj i na pewno bedzie wszystko dobrze. Daj znac jak czegoś wiecej się dowiesz. Trzymam mocno kciuki ☺

reklama
Magda.Lena lez i sie oszczedzaj, wiem zevkrwawienie jest straszne ale nie zawsze oznacza ze jest zle. Zosia wlasnie zasypia a krwawilam z nia do 12-tc. Trzymam kciuki zeby bylo dobrze.

Do góry