0202oliwcia
Fanka BB :)
Ogólnie u nas średnio Małgosia grzeczna ale ma powiększone gruczoły sutkowe do tego stopnia że dostaliśmy awaryjnie skierowanie do szpitala jakby miało sie pogorszyć .... Smarujemy maścią ale co dalej to zobaczymy , wczoraj mała tak ulała ze mozna to spokojnie nazwać mega wymiotami przez co poszła jej krew z pępuszka dziś znowu leciała i mi już ręce opadają ..... A no i musimy zrobić dwa badania moczu Małgosi mocz ogólny i osobno posiew makabra w dwa tyg przybrała 0.5 kg :-)
Ja czuje sie juz ok miałam wizytę kontrolna u giną wszystko gra zdjął mi jeszcze dwa szwy ze środka mega bolalo no ale cóż ze wzgledu na kiepskie wyniki morfologii mam przez cały okres karmienia piersią brać to żelazo na receptę buuuu
Dziś mieliśmy sesji zdjęciową moje małe cudo pięknie pozowalo pochwale się zdjęciami jak już będę miała :-)
@ni_kusia ja kwasu bralam do 20 TC potem juz odstawilam całkiem kwas sam a do końca bralam femibion pierw 1 a potem 2
Ja czuje sie juz ok miałam wizytę kontrolna u giną wszystko gra zdjął mi jeszcze dwa szwy ze środka mega bolalo no ale cóż ze wzgledu na kiepskie wyniki morfologii mam przez cały okres karmienia piersią brać to żelazo na receptę buuuu
Dziś mieliśmy sesji zdjęciową moje małe cudo pięknie pozowalo pochwale się zdjęciami jak już będę miała :-)
@ni_kusia ja kwasu bralam do 20 TC potem juz odstawilam całkiem kwas sam a do końca bralam femibion pierw 1 a potem 2