reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ogólnie u nas średnio Małgosia grzeczna ale ma powiększone gruczoły sutkowe do tego stopnia że dostaliśmy awaryjnie skierowanie do szpitala jakby miało sie pogorszyć .... Smarujemy maścią ale co dalej to zobaczymy , wczoraj mała tak ulała ze mozna to spokojnie nazwać mega wymiotami przez co poszła jej krew z pępuszka dziś znowu leciała i mi już ręce opadają ..... A no i musimy zrobić dwa badania moczu Małgosi mocz ogólny i osobno posiew makabra w dwa tyg przybrała 0.5 kg :-)
Ja czuje sie juz ok miałam wizytę kontrolna u giną wszystko gra zdjął mi jeszcze dwa szwy ze środka mega bolalo no ale cóż ze wzgledu na kiepskie wyniki morfologii mam przez cały okres karmienia piersią brać to żelazo na receptę buuuu

Dziś mieliśmy sesji zdjęciową moje małe cudo pięknie pozowalo pochwale się zdjęciami jak już będę miała :-)

@ni_kusia ja kwasu bralam do 20 TC potem juz odstawilam całkiem kwas sam a do końca bralam femibion pierw 1 a potem 2

reklama
Kochane ja już po jesteśmy całe i zdrowe . Chociaż było bardzo ciężko poród 40h po czy zdecydowali się na cesarkę . Ale najważniejsze ze malutka zdrowa [emoji8]odezwę się jak dojdę do siebie
1508522926-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ogólnie u nas średnio Małgosia grzeczna ale ma powiększone gruczoły sutkowe do tego stopnia że dostaliśmy awaryjnie skierowanie do szpitala jakby miało sie pogorszyć .... Smarujemy maścią ale co dalej to zobaczymy , wczoraj mała tak ulała ze mozna to spokojnie nazwać mega wymiotami przez co poszła jej krew z pępuszka dziś znowu leciała i mi już ręce opadają ..... A no i musimy zrobić dwa badania moczu Małgosi mocz ogólny i osobno posiew makabra w dwa tyg przybrała 0.5 kg :-)
Ja czuje sie juz ok miałam wizytę kontrolna u giną wszystko gra zdjął mi jeszcze dwa szwy ze środka mega bolalo no ale cóż ze wzgledu na kiepskie wyniki morfologii mam przez cały okres karmienia piersią brać to żelazo na receptę buuuu

Dziś mieliśmy sesji zdjęciową moje małe cudo pięknie pozowalo pochwale się zdjęciami jak już będę miała :-)

@ni_kusia ja kwasu bralam do 20 TC potem juz odstawilam całkiem kwas sam a do końca bralam femibion pierw 1 a potem 2
Skad to powiększenie gruczołów u takiego malenstwa?

Skad to powiększenie gruczołów u takiego malenstwa?
Jest kilka opcji hormony które w okresie rozwoju w brzuszku przedostały się do niej i teraz po prostu jej organizm je wyrzuca z siebie tym bardziej ze bardzo długo bralam na podtrzymanie duphaston no i nerka malej nie pracuje tak jak powinna i po prostu to może być skutek uboczny ale czy którąś z tych opcji jest prawdziwa nie wiem tak starala mi sie wytłumaczyć to pani doktor ...

Aaaaaa nie wiem czy wam pisalam ale moja Łukasz to znaczy maz gada mi o 3 dziecku :o:o

Dziewczyny zaczelam krwawic. Wkladalam sibie luteine i wyjelam palec caly czwrwony w skrzepikach. Wczoraj byalm na wizycie i wszyatko bylo ok.. dzwonilam do lekarza kazal wziasc lutke podjezykowo i przeczekac do rana. Zobacze jutro. Ale sie denerwuje... nic nie robilam. Dzien jak co dzien. Pare rundek do szkoly z corka, dlugi spacer do apteki po leki na mdlosci ktore nic nie daly...a reszte dnia lezalam... mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej. 3majcie kciuki prosze bo jestem przerazona; (

reklama
Ni_kusia będzie dobrze. Ze mnie leciał krwotok. Czytałam mnóstwo takich historii i wszystkie okazały się szczęśliwe. Na pewno to jakiś krwiaczek,a jeśli tak to w tygodniu,w którym jesteś nie zagraża on Twojemu dzidziusiowi. Trzymam kciuki żebyś się tylko nie denerwowała,bo wiem, że to ogromny stres.
Daj znać jak już będziesz mogła.

Do góry