reklama
karolinaao
Fanka BB :)
@ni_kusia tak dopiero 19stego ale mam nadzieje ze będzie dużo dużo szybciej bo to już ostatki sił . Jakaś deprecha mnie ogarnia ze tyle czekam czekam i doczekać się nie mogę .... ohhh co do kopniaczkow na początku jest fajnie najgorzej już później jak dzieciątko pod żeberko zasądzi kopniaczka [emoji85][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
karolinaao
@0202oliwcia ohhhh witamy maleństwo [emoji8][emoji166]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
Dziekuje wam dziewczynki
Jeśli chodzi o to jak się czuje to w miarę ok dni mi tak mijają ze nie.wiem kiedy ..... Brzuch pobolewa ale juz mniej niż np.wczoraj czy przedczoraj bo byla makabra normalnie skurcze macicy jak do porodu doslownie jestem troche oslabiona (mam silna anemię i biorę dość silne tabletki to tego dochodzi ten pulpasiec ) no ale staram sie nad soba nie uzalac obecnie mam nawal.pokarmu i cyce bola .... Małgonia grzeczna ale z.mega wielkim odruchem ssania przez co musialam dac smoka bo cyce poranione a jej ciagle malo było
Jeśli chodzi o to jak się czuje to w miarę ok dni mi tak mijają ze nie.wiem kiedy ..... Brzuch pobolewa ale juz mniej niż np.wczoraj czy przedczoraj bo byla makabra normalnie skurcze macicy jak do porodu doslownie jestem troche oslabiona (mam silna anemię i biorę dość silne tabletki to tego dochodzi ten pulpasiec ) no ale staram sie nad soba nie uzalac obecnie mam nawal.pokarmu i cyce bola .... Małgonia grzeczna ale z.mega wielkim odruchem ssania przez co musialam dac smoka bo cyce poranione a jej ciagle malo było
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
Oliwcia super malutka taka słodka
Ni_kusia moja wizyta w piątek. To będzie 6tydz.5dzień. Mam nadzieję,że będzie już serduszko. Boję się...
Czuję się ok. Mam lekkie mdłości,ale nie wymiotuje. Dużo śpię, dobrze,że mam l4
Ni_kusia moja wizyta w piątek. To będzie 6tydz.5dzień. Mam nadzieję,że będzie już serduszko. Boję się...
To trzymam kciuki za serduszko ☺ na pewno bedzie wszystko dobrze ☺Oliwcia super malutka taka słodka
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
Nikusia a Ty? Co nowego?
U mnie nic nowego. Wizyta dopiero za tydzień wtedy mam badania polowkowe wiec czekam z niecierpliwoscia czy z dzidzia wszystko ok...Nikusia a Ty? Co nowego?
Wciaz mam.mdlosci nie jest nic lepiej wrecz gorzej... nic nie smakuje i do tego mi niedobrze.... porazka.
Jedyny plus to male kopniaczki to jest cudowne i tego nie da sie niczym zastapic☺
reklama
0202oliwcia
@ni_kusia dasz rade słonko dopiero co nam pisalas o pozytywie a tu juz połówkowe ja piernicze jak ten czas zasowa az się gubie jeśli chodź o samo badanie połówkowe to będzie dobrze kochana musi być oczywiście trzymam kciukasy i czekany na wieści
A kopniaki ehhhh cos cudownego mi to teraz tak dziwnie brzuszek taki mały i sflaczaly
@Magda.Lena87 serduszko musi byc niema innej opcji trzymam kciuki i czekam na wieści
@karolinaao mordka jak sie maja sprawy na froncie ???
@hajmal co u Was jak się czujesz jak maleństwo ???
A kopniaki ehhhh cos cudownego mi to teraz tak dziwnie brzuszek taki mały i sflaczaly
@Magda.Lena87 serduszko musi byc niema innej opcji trzymam kciuki i czekam na wieści
@karolinaao mordka jak sie maja sprawy na froncie ???
@hajmal co u Was jak się czujesz jak maleństwo ???
Podziel się: