reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc laseczki,

natha - a kto lubi biurokracje??? wspolczuje!!!

blue - juz to widze,matka przywiazana do pala:-D. milego dzionka ze schwiegermutter:-)

pati - jak nie pomoglo to czas na nowa!!! jestem za !!!:tak:

slonecznego dnia kobiettty i do pozniej

reklama
czeeeeść lalunie :)

ja jeszcze sie kulam ... juz zdycham czas stanął w miejscu ;/

muszę się wziąść za sprzątanie i coś poprzestawiam z mebli bo nic mnie nie rusza... ani spacery ani gorąca kapiel ....

ale zaglądam do was i pamiętam ;)

a to zdjęcie obiecane ...z Niechorza :) chwila wspomnien :))

Załączniki

• DSC02252male.jpg
    DSC02252male.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 37
gabinia - jessssssssssu...to d.w. koral...az mi sie lezka zakrecila...dzieki:happy2:.
jeszcze troche tobie zostalo...trzymam kciuki,zeby wszystko poszlo sprawnie,szybko i przyjemnie:tak:.torba do szpitala spakowana???

a juz mi bardzo ciężko;/
brzuch się często stawia- i straszy mnie ze to już .... mały siedzi na dole i ledwo czasami ide byłam na ktg ładne skurcze mi pokazałao ale dalej nic sie nie dzieje

stary zjechał we czwartek i juz marudzi ze jak nie urodze on jedzie do B :szok:
zwariował gość ..... juz dupa mu się pali do roboty ....

Hello Gabinia-juz myslalam ze sie rozpakowalas moze ;)))
no to lada dzien cholera :)

Bluetooth-mi Ajuz probowal-mowil ze 200 wyciaga ,ale nie mam szalec bo jest lekka-nie jak audi-przyklejony do asfaltu jak kamien...ta rzuca przy wiekszym wietrze... moge sobie wyobrazic bo nie raz jak bylo wietrznie,a wyjechalam tak 180km/h zza tira to mnie niezle audikiem zarzucilo...to co dopiero tym pyrtkiem malym :)))

Zaraz smigam po wniosek paszportowy...potem zrobic fotke...moj pojechal do Pl.i nakazal wyakonac zadanie :-D

Hej ja spakowana :-) jeszcze nie do konca,musze make'upa rzucic i kosmetyki wrzucic do torby,wtedy bedzie komplet :-D
A jeszcze cyrk wczoraj wyszedl z lotem...bo mialam robic odprawe online,wpisalam date urodzenia malej nr. dokumentu itd...i wyskoczylo,ze ona nie ma dwoch lat wiec jej nie przysluguje miejsce siedzace-mam ja trzymac na kolanach...ale jak zamawialam bilet to nie dalo rady inaczej,mam zamowione dwa bilety tam i spowrotem ,dzwonimy do nich a facet gada,ze jeszcze trzeba doplacic 25 € za dziecko bo tak maja,ze za dziecko do 2 lat placi sie 25 €!! ale ja do jasnej cholery mam na nia bilet za 50 € :wściekła/y: przytoczylismy mu zdanie z regulaminu,ze wylatujac z dzieckiem ,ktore nie ma ukonczonych dwoch lat ale w czasie powrotu miec bedzie trzeba wykupic dla niego miejsce siedzace...no to zmienil ton...stwierdzil,ze doplacac nie musimy...ale to bylo przez telefon,dzisiaj na lotnisku bedziemy sie tam z nimi jeszcze raz wyklocac :shocked2:

Mloda zaraz zje i drzemka,jak wstanie to w auto i jedziemy na lotnisko...wylot 17.45...Oki dziewuszki,to ja lece :-D nara,zamelduje sie jak wroce.;-)

reklama
Gabinia -no prosze, jak tez myslalam ze sie rozpakowalas. Mam nadzieje ze maly jednak sie szybko zdecyduje na wyjscie :-D
Moja tez juz nisko siedzi ale jeszcze moze sie artystka obrocic bo bardzo lubi sobie brykac :-D Ledwo chodze i wszystko mnie boli. Tez bym juz chciala a z drugiej strony niech ona jeszcze tak ze 3-4 tygodnie posiedzi i sie lepiej wyszykuje :-)
Pati - no niestety tym bedziesz musiala jezdzic jak prawdziwa mamusia, spokojnie i bezpiecznie :-D Dlatego lubie na dlugie trasy przesiadac sie do bmw bo przynajmniej lewym pasem na autostradzie mozna sobie komfortowo pojezdzic :-D
Jolka - no to niezle jaja z tym biletem. Mam nadzieje ze nie bedziesz miala problemow na lotnisku. Bezpiecznego lotu i wracaj do nas cala i zdrowa!

Do góry